325 000 лв. достигна премията на ниво Пика в бонус играта 4 Jackpots
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

BREAKING NEWS: 325 000 лв. достигна премията на ниво Пика в бонус играта 4 Jackpots

Тегленето на печелившите в бонус играта 4 Jackpots е тази сряда от 22:00 ч.

28 септември 2022 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
325 000 лв. достигна премията на ниво Пика в бонус играта 4 Jackpots

Премията на ниво „Пика“ в обединената бонус игра 4 Jackpotsна игрални зали WINBET достигна нова рекордна стойност от 325 000 лв. –  най-високата от началото на играта през април тази година.

Тегленето на печелившите за тази седмица ще бъде тази днес, 28 септември, от 22:00 ч., на живо във всички участващи игрални зали на WINBET в страната. Най-голямата спечелена премия в обединената бонус игра 4 Jackpots досега е на стойност 100 000 лв. и зарадва клиент на компанията в Благоевград на 21 април тази година.

4 Jackpots е обединена бонус игра, в която участват активните клиенти на избрани зали WINBET в цяла България, които предпочетат да се забавляват със слот-игрите и рулетките на EGT. В играта има четири различни по стойност нива на премиите, като ниво „Пика“ е с най-голяма стойност, а ниво „Спатия“ – с най-ниска.

В момента, освен рекордната стойност на премията на ниво „Пика“, останалите нива в бонус играта също предлагат привлекателни суми – на ниво „Купа“ стойността на наградата е 15 000 лв., на ниво „Каро“ –5 000 лв., а на ниво „Спатия“ – 7 000 лв.

В зависимост от своята игрална активност, клиентите на игрални зали WINBET печелят талони за участие в разпределението на премиите в играта, което се провежда всяка сряда от 22:00 ч. в рамките на обединена бонус игра във всички участващи в промоцията игрални зали WINBET в страната.

Пълна информация за правилата и условията за участие в бонус играта 4 Jackpots е налична в игрални зали WINBET в цялата страна. В обединената бонус игра участват всички игрални зали на „Казино Уин Бет“ ЕООД.

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.