Европейското първенство за младежи до 21 г. ще има нов първенец, след като шампионите от последните две издания, Германия, се провалиха с гръм и трясък. Англия и Франция единствени завършиха групите с пълен актив и тъй като са в различни потоци на схемата, повечето прогнози вещаят финал помежду им.

Засега обаче на първенството е време за четвъртфинали.

Англия биха Германия (2:0) на ходом и за само едно полувреме, при това с резервите, което доказа с какво разполага най-скъпият тим на турнира. Заради тази невероятна дълбочина на състава, големият проблем пред селекционера Лий Карсли е как да подбере най-точните стартови 11.

Португалия излязоха от Група А с гол от дузпа в 89-ата минута на мача срещу Белгия  (2:1) и представянето им е доста невзрачно.

Победа за Англия в редовното време сайтът winbet.bg предлага при коефициент 1.93*, което при резултатите им по терените на Грузия е доста обещаващо. Топка не е влизала в мрежата на островитяните дотук в турнира, затова в продължение на тази традиция са „Двата отбора да отбележат – Не“ за 2.08, „Португалия брой голове под 0.5“ за 2.80, както и комбинацията „Победа за Англия и Двата отбора да отбележат – Не“ за 3.40.

Най-странният четвъртфинал, който освен всичко означава и място на олимпийските игри в Париж  догодина за победителите! Израел не са постигали това от 1976 г. насам, а Грузия на Олимпиада не са стъпвали изобщо. И домашният терен в Тбилиси ще е в тяхна полза.

Израел са в сериозен възход тази година, спечелвайки бронза на световното до 20 г., но пък излязоха от групата след като Германия изтърва две дузпи срещу тях, а победата над Чехия в последния кръг дойде с гол осем минути преди края.

Мачът привидно е троен, с коефициенти в WINBET 2.40 за победа на Грузия в редовното време, 3.05 за Израел и 3.40 за равенство в редовните 90 минути. С изключение на Грузия –

Белгия (2:2), когато домакините проспаха първото полувреме, никой от двата отбора не е предложил особено резултатен футбол. Затова „Брой голове под 2.5“ за 1.83 и „Двата отбора да отбележат – Не“ за 2.05 не са за пренебрегване.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: IMAGO