Арминия и Санкт Паули излизат един срещу друг в последен двубой от първия кръг във Втора Бундеслига. Домакините стартираха миналия сезон доста колебливо, но в края на кампанията подобриха значително формата си, като записаха четири поредни мача без загуба и в крайна сметка завършиха на седмо място. По време на предсезонната подготовка Арминия спечели пет от седемте си контроли, като тимът отбеляза 20 гола в тези срещи. 

Предишният сезон се разви по напълно противоположен начин за Санкт Паули, който стартира силно и известно време пазеше мястото си в челната петица, но след това формата на “пиратите” падна и те завършиха на девето място. В контролите тимът спечели три от седемте си приятелски мача.

Арминия е фаворит за победа на свой терен, като в Winbet коефициентът за “единица” е 2.15. Ставката за равенство е 3.45, докато успехът на Санкт Паули е оценяван на 3.30. Нашето предложение, което е част от промоционалната оферта Super Hot Залози, е първият гол да бъде отбелязан до 15-ата минута. Коефициентът за това е увеличен до 3.50 при стартов такъв 2.70