Вие сте тук:

СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО – КАТАР 2022:
Аржентина ще търси отмъщение срещу Хърватия

Моментът „карираните“ да си платят за безкрайния късмет изглежда дошъл

С общо 60 минути стойностна игра на Световното първенство в Катар, качествено забъркан бетон, щастлив рикошет и невероятен късмет при дузпите,  Хърватия допълзя до втори пореден полуфинал на световно първенство. И така, с „футбол за пет куни“ (около 1.30 лв. по днешния курс), „карираните” се изправят на пътя на Лео Меси и Аржентина. А с това продължават и промоциите на WINBET.

В специалната промоция БОНУС СТОИЧКОВ, най-успешният български футболист за всички времена ще „раздава“ бонуси за безплатни залози на клиентите на сайта winbet.bg. Клиентите на сайта на WINBET, които пък поставят квалифициращи залози „на живо“ на поне четири срещи от програмата на Световното първенство по футбол, ще получат и талон за участие в теглене чрез жребий на победителите за две предметни награди – чисто нов телевизор в промоцията БОНУС 4-4-2.

На световното преди четири години Хърватия размазаха Аржентина още в групата с 3:0 и в резултат „Албиселесте” се озоваха на осминафинал срещу Франция. Където и приключиха участието си. Сега нещата са в същата последователност. Спомените от онова клане в Нижни Новгород за живи и сега Меси и компания ще трябва да си върнат на „карираните”, за да получат шанс в неделя да опитат да направят същото и с Франция.

Маркос Акуня (Аржентина)

Но за стъпка първа от отмъщението Аржентина са съпътствани от кадрови проблеми. Защото щеше да е повече от чудо след осем жълти картона на футболисти и един на треньор в четвъртфинала срещу Нидерландия да няма наказани за полуфиналния мач. По тази причина левият бек Маркос Акуня и десният Гонсало Монтиел са аут и ще гледат от трибуните. И ако Монтиел не се предвиждаше да е титуляр, Акуня започна в стартовите 11 при всяка победа на южноамериканците в Катар и ще липсва.

Хърватите нямат подобни проблеми. Те вероятно отново ще бъдат надлежно пакетирани пред собственото си наказателно поле, убивайки темпото, уповавайки се на късмета на Доминик Ливакович при дузпите. И може и да е иронично, но точно Аржентина го показа преди 32 години – не е необходимо дори да играеш кой знае какъв футбол, стига да имаш вратар, целунат от съдбата.

Все пак, за вторник вечер „Албиселесте” имат сериозно предимство в специално завишените коефициенти на WINBET. Победа за Аржентина се предлага при 1.82*, равенство в редовното време е оценено на 3.67, а успех на Хръватия – на 5.50.

#

Коледни бонуси и изненади от WINBET всеки ден до края на декември

Кеш бонуси, безплатни залози и безплатни завъртания допълват емоцията от празниците

По отношение на резултатността се борят две противоречащи си тенденции. В последните 330 минути с участието на Хърватия бяха отбелязани общо четири гола. Аржентина пък нямат мач на това световно с по-малко от две попадения. Затова „Брой голове над 1.5”, оценено на 1.50, изглежда разумен компромис между двете зависимости. И не бива да се подминава „Двата отбора да отбележат – Да” за 2.37 – влизането на Ваут Веххорст в мача срещу Нидерландия показа колко уязвими са Аржентина при високите топки, а Хърватия имат достатъчно ръстови футболисти, макар и отстъпващи на 197-сантиметровата нидерландската върлина.

И не на последно място – за абритър на мача бе определен Даниеле Орсато. Италианецът определено е дащен по отношение на официалните предупреждения. В последните си 13 мача между национални отбори той е вдигнал поне по четири наказателни картона. В светлината на тези цифри предложението на WINBET „Брой картони над 3.5” с коефициент 1.61 изглежда направо задължително.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Коефициентите са валидни към 6:30 ч. на 13 декември 2022 г. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: iMAGO

Прочетено: 496
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-9986 от 01.12.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.