Сезонът в Джей Лигата бе преполовен, а за Ависпа Фукуока единствената светлина в тунела е от идващия насреща влак. „Стършелите“ нямат победа за първенство от 3 май и спомените от добрия старт отдавна избледняха.

Фукуока посрещнаха седмицата на шест места и осем точки над абсолютното дъно и гостуването на преследващите място в азиатската Шампионска лига Серезо Осака идва в ужасен момент.

Ависпа се сдобиха с две точки от последните си седем мача, но нулевите равенства със Саган Тосу и Урава Ред Даймъндс бяха повече от невпечатляващи. По-страшното в случая е, че Фукуока са единствените през този сезон, които не са печелили навън. Нещо, което се удаде дори на абсолютните аутсайдери Шонан Белмаре!

Единственото, което е на страната на Фукуока, е традицията. Ависпа имат една загуба срещу Серезо Осака от 2011 г. насам, а през февруари спечелиха у дома с 2:1. Но както стана дума, добрият старт отдавна е забравен и серията от четири поредни загуби трудно ще бъде спряна. Следващото гостуване на Фукуока е срещу Шонан Белмаре и това е златната възможност да бъде счупена нулата.

Но за мача в Осака, на сайта winbet.bg победа за Фукуока е с коефициент 3.75* срещу 3.20 за равенство и 2.09 за Серезо Осака.

Тенденцията по отношение на резултатността тук е малко странна. В последните девет гостувания на Фукуока винаги имаше гол преди почивката затова предложението на WINBET е „Първо полувреме – Брой голове над 0.5“ за 1.46.

Иначе „стършелите“ вадиха топката от мрежата общо девет пъти в рамките на серията си от загуби и „Серезо Осака брой голове над 1.5“ за 2.25 не е извън възможностите на домакините. А заедно с това вървят и „Двата отбора да отбележат – Не“ за 1.80 и комбинацията „Победа за Серезо Осака и Двата отбора да отбележат – Не“ за 3.15.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.