ПСЖ започват да се откъсват от преследвачите в Лига 1, където най-голямото разочарование продължават да са Марсилия. Тимът от пристанищният град изостава вече с 11 точки от шампионите и скоро ще изчезне от огледалото им за обратно виждане. Спиралата от трудни съперници продължава в неделната вечер с домакинство срещу Лион.

Игор Тудор е перфектният пример как добър мениджър може да се превърне в посредствен треньор. Марсилия продължават затъването си и хърватинът тотално изтърва контрола. Бившите европейски клубни шампиони загубиха четири от последните си пет мача, отпаднаха от Шампионската лига и европейските турнири изобщо, а до паузата за Световното първенство ги чака тепърва южното дерби с Монако.

С Лоран Блан начело Лион си припомниха какво е да спечелиш мач, но негативното наследство държи ОЛ далеч от челниците.

Колос на глинени крака като Марсилия трудно може да заслужи доверие, дори като фаворит на сайта winbet.bg с коефициент за победа 2.11*. Мачът е троен от всяка гледна точка. Равенство се предлага при 3.75, а победа за Лион – при 3.35. Която при баланс oт 7 победи, 6равни и само една загуба в тяхна полза от 2014 г. насам няма да е нещо учудващо като развръзка. В това съперничество мачовете „на нула“ са кът, затова „Двата отбора да отбележат – Да“ за 1.63 е добро предложение.

На 15 октомври Лориен имаха историческия шанс да излязат начело в Лига 1, но не успяха да пробият защитата на Реймс. Нулевото равенство бе последвано от 2:2 с Троа и 1:2 срещу Ница и изведнъж „мерлузите“ са на път да изхвръкнат от зона „Европа“ още през тази седмица.

На стадион „Льо Мустоа“ ПСЖ се провалиха два пъти през миналата година (1:1 и 2:3), но в последното десетилетие всички останали мачове между двата отбора завършиха в тяхна полза. Това 1.32 от WINBET за нова победа на шампионите е тривиално, но е интересно дали гостите ще се върнат към сухите мрежи.

„Двата отбора да отбележат – Не“ WINBET предлага при коефициент 2.10, а върху „ПСЖ -1.5 гола“ за 1.83 няма какво да се дебатира.

Анже навъртяха пет поредни загуби и се върнаха на последното място. В същото време, Ланс задминаха Лориен, вече са втори и мечтите за силен сезон се развихрят. До паузата за световното предстои още домакинство на средняка Клермон, тъй че „жълто-червените“ не е логично да срещнат трудности.

Миналата седмица Лоис Опенда стана едва четвъртият играч с хеттрик като резерва през този век в Лига 1 и избликът срещу Тулуза е много вероятно да го върне в стартовите 11. Халфът Батиста Менди е наказан за домакините, които не са побеждавали този съперник вкъщи от девет години. И при серията на Ланс от 316 минути без допуснат гол ще е трудно да го направят точно сега.

Коефициентът на WINBET за успех на Анже е 4.50 и е предизвикателен, но и трудно постижим. Тук „Двата отбора да отбележат – Не“ за 2.10 е доста по-вероятно, а при положение, че се изправят срещу най-слабата защита в Лига 1, „Ланс брой голове над 1.5“ за 1.75 е препоръчително.

*Коефициентите са валидни към 6:00 ч. на 3 ноември 2022 г. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.