Битка на неочаквани четвъртфиналисти и големи надежди за Англия - WINBET News
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

ФУТБОЛ: Европа Битка на неочаквани четвъртфиналисти и големи надежди за Англия

03 юли 2021 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
Битка на неочаквани четвъртфиналисти и големи надежди за Англия

WINBET отново с ексклузивни бонуси за четвъртфиналните срещи  

След сърцераздирателното отпадане на Швейцария от Испания и скучноватата победа на Италия над Белгия, четвъртфиналите на първенството на Стария континент по футбол завършват днес с двубоя между малко изненадващите, но напълно заслужили мястото си Чехия и Дания и фаворитите за титла Англия срещу Украйна. Дотук първенството ни предлага равни дози шок и футболна логика, така че и тези два мача могат да бъдат доста драматични. 

WINBET продължава да предлага допълнителни възможности за регистрираните потребители на сайта winbet.bg. Специални бонуси, в зависимост от изхода от срещите, очакват играчите с квалифициращ залог за мачовете от поне 20 лв. и минимален коефициент от 1.30, поставен преди началото на срещата. Бонусите включват безплатни завъртания за избрани игри на сайта и безплатни залози за LIVE Казино. Важно е да се знае, че няма значение на какъв пазар за мача е поставен залогът и дали е печеливш, за да бъде получен бонуса. За целите на бонусите от значение ще бъде резултатът в редовното време на мача, като евентуалните продължения и дузпи няма да бъдат взети под внимание.

⚽ Всички промоционални предложения на WINBET за първенството на едно място. ⚽

Жегата в Баку само може да подсили бездруго нажежените докрай емоции на феновете на съперниците от Чехия и Дания. Чехите отдавна не са имали възможност да играят на такова ниво на голямо футболно първенство. В Дания пък се размечтаха за повторение на триумфа от 1992 г. и са номиналния фаворит на WINBET за продължаване към полуфиналите на турнира. За регистрираните потребители на winbet.bg с квалифициращ залог, WINBET предлага бонус от до 50 безплатни завъртания за играта Majestic Forest при победа на Чехия и бонус от до 50 безплатни завъртания за играта Olympus Glory в случай на победа на Дания. И отново да поясним: победа за един от двата отбора в рамките на редовните 90 минути игра носи сигурни 20 безплатни завъртания за съответната игра. Ако в мача бъде вкаран автогол, това ще добави 10 безплатни завъртания към бонуса. Ако бъде отсъдена дузпа, това ще добави още 10 завъртания към бонуса и същото ще се случи и ако бъде даден червен картон, като няма значение в полза на кой отбор са направени тези отсъждания. Равенство в редовното време ще означава, че бонуси няма да бъдат присъждани.

Всички подробности за това предложение. 

Късният мач в събота между Украйна и Англия е може би по-очакваното събитие за феновете по света, но ако се съсредоточим само върху Острова, без съмнение можем да очакваме празни улици и пълни пъбове в цялата страна в часа на срещата на „Стадио Олимпико“ в Рим. След епичната чиста победа над Германия, Англия е с големи надежди (направо като по Дикенс) за титла от голям футболен форум, най-големите от 1966 г. насам. За Украйна пък самото класиране на четвъртфинал на европейско вече е колосален успех. Не че момчетата на Андрий Шевченко биха имали нещо против да подобрят това постижение. Според WINBET, всичко различно от победа на Англия би било сензация, но не е задължително това да се случи в редовното време. Затова WINBET предлага бонус от до 50 лв. в безплатни залози за играта Deal or No Deal в секцията LIVE Kазино за равенство след 90 минути игра. Квалифициращ залог за срещата ще донесе на играчите в winbet.bg сигурни 20 лв. за безплатни залози на играта и по още 10 лв. ако в срещата бъде даден червен картон, бъде отсъдена дузпа или бъде отбелязан автогол. Победа за един от двата отбора в редовното време ще означава, че бонуси няма да бъдат присъждани. 

Всичкo важно за това предложение.

⚽ Предвижданията на WINBET за четвъртфиналите в първенството. ⚽

Бонусите за тези срещи ще бъдат заредени в игралните профили на потребителите на winbet.bg с квалифициращи залози до един час след края на мача и потребителите имат 24 часа да ги употребят. Няма допълнителни условия за усвояването на евентуални парични печалби от бонус игрите и потребителите могат да разполагат с тях както по желаят. 

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.