Григор Димитров нямаше проблеми в първия си мач от турнирa в Женева , а на четвъртфинал в четвъртък го очаква съперник, с когото не се е срещал отдавна. 

Основната професия на Кристофър О`Конъл беше продавач на дрехи, когато двама играха на Australian Open през 2017 г., но в момента е № 85 в световната ранглиста.

Преди шест години Григор бе в апогея на славата си и нямаше проблеми с австралиеца. Победата му с 7:6, 6:3, 6:3 бе начало на поход към полуфинала, а тук наградата е същата. Но още тогава О`Конъл измъчи първата ни ракета с тежкия си сервис, който и досега си остава негова отличителна черта. Но реваншът в Женева не би трябвало да предложи различна развръзка. 

Сайтът winbet.bg предлага коефициент 1.34* за победа на Григор и 1.83 за „Григор Димитров -3.5 гейма“, което е копие на стойностите от мача на българина с Роберто Карбайес Баена в сряда, завършил 6:1, 6:4. При сервиса на О`Конъл всеки пробив ще е събитие и мачът има потенциал да се окаже дълъг. „Брой геймове над 21.5“ се предлага за 1.75. По същата причина „Първи сет – Брой геймове над 9.5“ за 1.79 няма да е изненада.

Във втори пореден турнир от Големия шлем Адриан Андреев е на прага на влизането в основната схема. През януари на Australian Open загуби катастрофално срещу Зизу Берхс, а сега среща съперник, който няма никакъв опит в игра в Европа. 

Аржентинецът Оливиери прекарва времето си в Южна и Северна Америка, а на Стария континент не бе стъпвал от миналогодишния „Уимбълдън“. И двамата минаха толкова лесно през първите два кръга, че ще е изненада, ако мачът приключи в два сета.

 Коефициентът на WINBET за „Точен брой сетове 3“ е 2.25, а по отношение на крайния победител е трудно да се намери фаворит. Шансовете на Адриан са оценени на 1.90 срещу 1.88 за 

Оливиери, а консервативен, но пък доста вероятен като изход, залог е „Брой геймове над 21.5“ за 1.72.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: Tiziana FABI / AFP