Националният отбор на България е на дъното в Лигата на нациите, но ситуацията е странно динамична. „Лъвовете“ са предпоследни, но победа срещу Германия ще катапултира нашите на прага на Топ 10, ще ги нареди пред преките конкуренти за оставане Китай, Канада и Куба и ще им даде дори шанс за място на финалите в Полша.

Лошата новина е, че за турнира в САЩ нашите ще са без Алекс Николов. Деветнайсет годишната ни звезда замина за Бахрейн за световното за младежи, където България се цели в медал, а защо не и дори титла. Ветеранът Георги Братоев също не бе включен в групата заради контузия на коляното, което означава, че Делчо Раев отново ще е резервен разпределител.

Националите ни имат една победа и седем загуби в лигата и с шест точки са на 15-ото място. Но единственият отбор, който се представя по-слабо от нашите, е точно съперникът им в сряда в Анахайм, Калифорния.

Германците биха единствено Канада (3:1), а към това прибавиха и точка от загубата 2:3 от Полша. От седемте поражения на Бундестима само две са с 0:3, но с малко или много загубите се трупат. Което, обаче, няма значение за бъдещето им в турнира, защото Германия е със запазено място в него заради спонсорите си…

Поради тази причина на селекцията на Михал Винярски просто не й пука какво ще се случи тази седмица. За тя това е просто начало на подготовката за европейското първенство идния месец и затова чак сега към тима се присъединяват капитана Лукас Кампа и опитния Кристиян Фром.

Сайтът winbet.bg предлага коефициент 1.50* за победа на Аржентина срещу 2.55 за успех на нашите. „България +6.5 точки“ е оценено на 1.85 и не изглежда да е трудно за постигане, тъй като само Бразилия и Аржентина успяха да направят разлика срещу нашите. „Първи гейм победител – България“ за 2.22 не е невъзможно за постигане. Най-малкото защото се получи в пет от досегашните ни осем мача.

И не на последно място – „Първи гейм брой точки – над 45.5“ се превръща в задължителен избор в мач на България. Получи се шест пъти дотук в мач на нашите, а коефициентът за сряда е 1.77.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.