След петъчната драма с нещастен край, България влиза в трудната част от програмата си на домашния турнир от мъжката Лига на нациите. В събота националите ни срещат селекцията на САЩ, която допреди 48 часа бе лидер в класирането. Но поражението от Иран, съчетано с почивния ден в петък, свали янките четвърти.

С мача България – САЩ специалната промоция БОНУС ВОЛЕЙБОЛ на сайта winbet.bg набира скорост.

За да участват в нея, активните потребители на WINBET е необходимо да направят единичен залог „На Живо” на стойност минимум 20 лв. с коефициент поне 1.30 на мач на България от турнира в София.

В случай на губещ залог за България, всеки клиент с квалифициращ такъв ще получи по 20 лв. бонус за безплатен залог на събитие от секции „Спорт” или „На Живо” на сайта winbet.bg.

Клиентите на WINBET с квалифициращ залог за всеки от четирите мача в промоцията, ще получи допълнителен бонус – 80 безплатни игри на казино играта Fast Money.

Поражението с 2:3 от Австралия обърка страшно плановете на националния ни отбор. Вече никой не говори за класиране на финалния турнир в Болоня – оставането в елита е въпросът на дневен ред. България се намира на 15-о място с пет точки и може да оцелее дори без да спечели нито един от оставащите си шест мача. А да се вземе дори точка срещу САЩ ще е чудовищно трудно.

Американците стартираха сезона с пет поредни победи (3:0 срещу Словения, 3:0 срещу Нидерландия, 3:2 срещу Япония, 3:1 срещу Бразилия и 3:1 срещу Сърбия) преди да бъдат приземени в четвъртък от Иран (0:3).

След този мач се разбра, че ексцентричният посрещач Кайл Ръсел (който има вид на забравил да излезе от 80-те) е с травма и не може да помага пълноценно. Прибавете към това факта, че 38-годишният център Дейвид Смит има нужда от повече време за възстановяване, а двамата разпределители Джеймс Шоу и Джошуа Туанига са всъщност четвърти и пети избор на поста, и е очевидно, че янките са далеч от максимума си в София.

И въпреки това, САЩ са фаворит в съботната вечер с коефициент за победа 1.11* в WINBET срещу 6.00 за България. Ако се доверите на нашите, това не само ще стигне за квалифициращ залог, но е и типичният пример за залог без риск. И защо си струва да се заложи за българска победа? Защото при сходни обстоятелства преди три години в Пловдив (американците нямаха за какво да играят и пуснаха Туанига титуляр, докато нашите се нуждаеха от задължителна победа ,за да останат), мачът завърши 3:1. Но пък миналата година в Римини САЩ взеха гейм 25:9!

За млад отбор като българския е трудно да се предскаже как ще реагира след драмата в петък. Но „България да спечели гейм – Да” за 1.83 и „България +14.5 точки” за 1.90 си струва да се пробват. Както и „Брой точки под 166.5” с коефициент 1.90.

*Коефициентите са валидни към 16:00 ч. на 26 юни 2022 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.