България започва последния турнир в женската Лига на нациите в незавидна ситуация. Нашите загубиха седем поредни мача и са на 15-о място.

Зад националките ни са единствено съперничките им във вторник, Южна Корея, които нямат спечелен мач от две години. В следващите 20 мача азиатките се добраха до общо седем гейма, а през този сезон съотношението им е 1:24 гейма!

Въпреки това, заради солидните спонсори, които имат, азиатките не са заплашени от отпадане. Докато България за момента отива на поправителен турнир и всичко освен победа в тази среща, ще гарантира още сега напускането на турнира.

„Лъвиците“, които са най-младият отбор в турнира, взеха само гейм на предишния турнир в Хонконг. Тимът е вече повече от месец в Далечния Изток и климатът определено не понася на нашите. Но в същото време корейките играха турнири в Анталия и Бразилия, тъй че, ако това изобщо има значение, аклиматизацията е на наша страна.

Това е първият мач между двата отбора от 2019 г., когато България спечели с 3:1. Във всички случаи, резултат, различен от победа за нашите, ще е изненадата на сезона. Сайтът winbet.bg предлага коефициент 1.22* за такава, като стойността му се повиши леко през последните 24 часа, но разликата все още е огромна. Успех на Южна Корея е оценен на 4.15, а „България -13.5 точки“ (което ще рече три гейма по около 25:20) – на 1.92.

Но младият ни отбор, в който липсва и изявен лидер, е в състояние да се вкара в неприятности. Не бива да се подценява и домакинския фактор и колкото и да е привлекателно „Точен брой геймове 3“ за 2.12, „Точен брой геймове 4“ за 2.76 и особено „Южна Корея да спечели гейм – Да“ за 1.57, няма да е изненада.

Да не се пропуска също и че с изключение на мачовете срещу Италия и Канада, „лъвиците“ винаги потеглят ударно досега. „Първи гейм – България -3.5 точки“ WINBET оценява на 1.83.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.