Пропадането на мъжкия националния отбор в Лигата на нациите продължава с пълна сила и турнирът във Франция започва да придобива катастрофални измерения. След загубата от Канада с 1:3, само четири отбора и само два от преките конкуренти за оставане са след нашите в класирането.

А само 24 часа след поражението от „кленовите листа“, България излиза срещу изключително неудобните като стил Аржентина.

Южноамериканците са шести в подреждането с четири победи и две загуби. На турнира във Франция те биха домакините с 3:1, но пък загубиха със същия резултат от Словения. Третите от олимпийските игри в Токио засега са в зоната на финалите, но при програмата им докрая не могат да си позволят реверанси към нашите.

Миналата година България и Аржентина не се срещнаха, а през 2021 г. победата бе за южноамериканците с 3:0 гейма. В изданието през 2019 г. „лъвовете“ паднаха с 1:3 и единствената им победа е от дебютното състезание през 2018 г. И всеки път големият проблем за нашите е играта в защита на съперниците. Аржентина винаги се е славела с умението да изважда и невъзможни топки, което принуждава противникът да организира по няколко нападения докато спечели точката, а при настоящото положение на разпределителския пост при нашите, това е сериозна пречка.

За мача в Орлеан сайтът winbet.bg предлага коефициент 1.21* за победа на Аржентина срещу 3.75 за успех на нашите. „България +11.5 точки“ е оценено на 1.88 и не изглежда да е трудно за постигане, тъй като само Бразилия успя да направи разлика срещу нашите. И освен ако българите не са съвсем паднали духом след загубата от Канада или ако решат да се пестят за дербито за оставане срещу Куба в неделя, е препоръчително.

Добър избор би било също „България брой точки над 83.5“ за 1.91, за което ще се иска в общи линии поне един спечелен гейм. А Аржентина чиста победа в турнира има само една. По тази причина „Ще има ли четвърти гейм – Да“ за 1.59 също е разумен избор.

И не на последно място – „Първи гейм брой точки над 45.5“ се превръща в задължителен избор в мач на България. Коефициентът за това в петък е 1.85.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.