България преполови участието си в тазгодишната Лига на нациите със срамна загуба от Канада. Националките ни бяха размазани с 3:0 (15:25, 13:25, 15:25), като получилата се разлика е най-голямата от началото на турнира.

България в момента е на 12-о място в класирането с една победа и пет загуби и треперенето за оцеляването очевидно ще продължи до края на последната седмица.

В същото време Китай не познават поражение и са теоретичен лидер. Азиатките са с пет победи и са с мач по-малко от Полша (6-0) и САЩ (6-0), но имат смазващо превъзходство в геймовoте съотношение. Единствено Бразилия и Нидерландия са спечелили геймове срещу настоящите носителки на световната купа. Kaто прибавим към това и факта, че преди три дни Китай биха Канада с 3:0 и картинката за нашите става твърде нелицеприятна.

За България в този мач всяка точка ще е събитие, но след безобразното посрещане срещу Канада и отрицателната успеваемост в нападение, летвата на очакванията е твърде ниска. Сайтът winbet.bg предлага коефициент 1.02* за победа на Китай, което преведено на езика на теорията на вероятностите означава 98% вероятност това да се случи. Просто след отказа на повечето от ветеранките от националния отбор, класата на България не достига дори да се мечтае за спечелване на поне гейм.

По тази причина силно препоръчителните залози в този мач са „Точен брой геймове 3“ за 1.36, „Точен резултат 3:0 за Китай“ за 1.30 и „България да спечели гейм – Не“ за 1.38. Не изглежда да крие особен риск и „Китай брой точки под 75.5“ за 1.57, което в общи линии означава чиста победа за домакините без в някой от геймовете да се стигне до игра след 25-ата точка. Както се получи в 14 от 18 досегашни гейма на Китай.

Всъщност, в този мач единственото предизвикателство е да се прогнозира колко точки ще са в състояние да отбележат волейболистките на България. WINBET Предлага „България брой точки под 55.5“ при коефициент 1.87. Мачът с Канада е единственият, в който нашите не достигнаха тази граница, но в него се видя, че посрещането ни лесно може да стане на пух и прах, затова залог под предложената линия носи определено смисъл.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.