България срещу Европа в WINBET ARM WRESTLING SHOW
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

BREAKING NEWS: България срещу Европа в WINBET ARM WRESTLING SHOW

Демонстративното шоу по канадска борба противопостави българските шампиони на звездите на Европа

25 май 2023 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
България срещу Европа в WINBET ARM WRESTLING SHOW

Елитът на българската канадска борба ще посрещне звезден тим от състезатели от различни европейски страни в първото WINBET ARM WRESTLING SHOW, което ще се проведе на 27 май в столицата.

В рамките на шоуто, което се организира с подкрепата на WINBET, отбор от най-добрите български състезатели по канадска борба ще се изправи срещу сборен тим на Европа. 

Йордан Цонев

Йордан Цонев

Отборът на България включва световните шампиони Стефан Ленгаров (90 кг) и Пламен Димитров (85 кг), световният шампион и победител в абсолютна категория на турнира WINBET Open 2022 в Благоевград Йордан Цонев, както и европейският медалист Марин Пантелеев. 

Техни съперници в символичния отбор на Европа ще бъдат британската звезда Джеймс Уол, полският световен вицешампион Каспер Синица, шампионът на промоцията King of the Table Сабин Бадулеску от Румъния и абсолютният шампион на Швеция Адмир Рахич. 

Схватките от WINBET ARM WRESTLING SHOW започват от 19:00 ч. на 27 май в столичния център за събития „Пиротска 5“. Входът за събитието е свободен. За първи път в историята на българската канадска борба, шоуто ще се излъчва и на живо по телевизията от канала b1b.box, както и онлайн. 

Според регламента, състезателите от българския отбор ще се срещнат в по три схватки с всички състезатели от отбора на Европа и всяка победа ще носи определен брой точки. Отборът събрал най-много точки ще бъде обявен за победител на WINBET ARM WRESTLING SHOW.

Toва е поредното събитие по канадска борба, което WINBET подкрепя след турнира WINBET Open през декември миналата година в Благоевград.

„Благодаря на WINBET за подкрепата за нашите усилия в организирането на това шоу и за популяризирането на канадската борба в България – спорт, в който страната ни има наистина големи успехи. Това събитие ще даде на българските любители на спорта възможност да се докоснат до някои най-големите звезди на канадската борба от България и чужбина и нашата цел е то да стане традиционно“, сподели организаторът на турнира Любомир Миланов. 

„Щастливи сме, че можем да бъдем партньори на това шоу с участието на най-големите звезди на спорта от България и Европа. Участието на шампиони от подобна величина показва уважението, което предизвикват успехите на България и за нас като компания, която подпомага българския спорт е чест да бъдем част от такова събитие“, коментира главният маркетинг директор на WINBET Десислава Колева – Иванова. 

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.