Българска федерация по олимпийско таекуондо и WINBET подписаха договор за сътрудничество
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

BREAKING NEWS: Българска федерация по олимпийско таекуондо и WINBET подписаха договор за сътрудничество

12 януари 2022 | Новини | минути време за четене |
Българска федерация по олимпийско таекуондо и WINBET подписаха договор за сътрудничество

Днес 12 януари 2022 г., БФТ и WINBET дадоха обща пресконференция, на която двете страни обявиха дългосрочно партньорство. На събитието присъстваха президентът на БФТ Слави Бинев, Георги Папазки- собственик на WINBET, Фарзад Золхадри – старши треньор на националния отбор на България по таекуондо и Владимир Далаклиев – бронзов медалист от световно първенство и най-успешният български таекуондист.

Двете страни си поставиха една обща мисия – спечелване на квоти за Олимпийските игри в Париж през 2024 г., както и създаване на иновативен модел за подготовка на спортисти. Целта е сътрудничеството между БФТ и WINBET да бъде олицетворение на успеха, превръщайки общите резултати в обществени успехи. Чрез партньорството си с WINBET родната федерация по таекуондо ще има една сигурност, която ще бъде от полза на всички, които се занимават с този спорт в България.

„През годините нашата компания се утвърди като истински поддръжник на българския спорт. Радвам се, че от днес и българското таекуондо става член на нашето голямо спортно семейство, в което вече влизат спортове като футбол, баскетбол, борба и други“ – заяви Георги Папазки.

„Днес сме тук за да Ви представя моя приятел и вече колега, заместник-председателя на БФТ Георги Папазки, който е собственик на една от най-големите компании в България, WINBET. Това не е просто някакъв спонсорски или рекламен договор. Ние обединяваме сили с една силна компания, с която заедно да се опитаме да превърнем олимпийския спорт таекуондо в ковачница за личности. Не само да създадем добри спортисти, но и добри хора. За да се случи нещо сериозно в спорта, няма какво да се лъжем, необходими са много средства. Бюджетът на федерацията е ограничен, а ние излизаме да се борим срещу федерации с многомилионни средства. Ние ще създадем един модел, защото тези които не искат – търсят извинение, а тези които искат намират начин. Ние, заедно с WINBET ще покажем какъв е този начин“, сподели президентът на БФТ Слави Бинев.

Тагове