Първата ракета на България при мъжете Григор Димитров почива тази седмица, а най-добрите ни състезателки при жените се готвят за участие с националния отбор за купата „Били Джийн Кинг“. Но присъствието на наши състезатели по турнирите е доста сериозно. 

Кузманов стига осминафинал на АТР турнир за трети път и за първи го прави на любимия си клей. За беда точно това е предпочитаната настилка и на съперника му. В момента Карбайес Баена е № 82 в световната ранглиста, но има АТР титли отпреди пет години на червените кортове в Кито, Еквадор. 

Испанецът победи в първи кръг поставения под № 5 Максим Креси (САЩ), но бе подпомогнат невероятно от 20-те (!) двойни грешки на съперника си. От своя страна, Мико би Карбайес Баена на „Чалънджър“ в Лима през есента на 2017 г., но в този мач прогнозите изобщо не са на негова страна. 

Сайтът winbet.bg предлага завишени коефициенти за срещата, като победата на Кузманов е оценена на 3.01* срещу 1.49 за Карбайес Баена. На Кузманов скоро не му се е налагало да играе в четири поредни дни и при победата срещу Юго Грение се видяха някои кондиционни затруднения. Но едно не може да му се отрече – дори когато страда на корта, той играе с огромно желание и рядко изглежда неравностоен. Затова „Димитър Кузманов +4.5 гейма“ за 1.57 е добра подсигуровка. За предпочитане е и „Първи сет – Брой геймове над 9.5“ с коефициент 1.95.

Мач от втория кръг турнира на ITF в Лон-ле-Солние (Франция). Донски/Шнел са подставени под № 1 в схемата и пропуснаха първия кръг. В него Калзи/Еврар биха френските тийнейджъри Дорофеев/Масар, но тук става въпрос за мач срещу специалисти в карето. 

Шнел е № 218 в света, а Донски – № 262. И победата им не подлежи на съмнение. Единственият проблем може да дойде от мача на сингъл на Шнел по-рано през деня, но сервисът на Донски е достатъчен за доминиращ успех. 

Коефициентът на WINBET за победа на Донски/Шнел е 1.20, а другите предложения са „Първи сет победител – Донски/Шнел“ за 1.25 и „Втори сет победител – Донски/Шнел“ за 1.28.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: Юлиян Тодоров / IMAGO