Четвъртфиналите в #WINmyBET започват утре вечер
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

#WINmyBET: Четвъртфиналите в #WINmyBET започват утре вечер

Четири звездни отбора влизат в схватки за живот и смях

27 октомври 2021 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
Четвъртфиналите в #WINmyBET започват утре вечер
winmybet: турнирът

Утре вечер започват четвъртфиналните битки в онлайн реалити формата #WINmyBET и зрителите ще могат да се насладят на първите два от общо четири епичните отборни трибои между звездите в шоуто. Отборите-победители ще продължат в следващия етап на турнира.

Битките започват в 19:00 ч. на 28 октомври и ще бъдат излъчени „на живо“, съвършено безплатно и ексклузивно на сайта winmybet.bg.

WINmyBET: Коцето & Фънки vs. Дани & Алекс Петканови

WINmyBET: Коцето & Фънки vs. Дани & Алекс Петканови

Отбор „ФънKо“ на певеца Константин и Димитър Ковачев – Фънки ще срещне семейно-екранната и онлайн двойка Алекс и Дани Петканови, известни като отбор „Носорози“. Двата тима ще се състезават в неолимпийските дисциплини „Дърпане на въже“, „Пукане на балони“ и „Бой с възглавници“, като отборът постигнал две от три възможни победи в отделните дисциплини ще продължи напред в турнира на #WINmyBET. „Лудият репортер“ Дани Петканов вече има една победа срещу Фънки в изпитанието „Не е художествена гимнастика“ от първия етап на онлайн формата.

WINmyBET: Диона & Джулиана Гани vs. Тита & Златка

WINmyBET: Диона & Джулиана Гани vs. Тита & Златка

Отбор „Джиона“ на рап-фолк изпълнителката Диона и моделът-интелектуалец Джулиана Гани ще се изправи срещу певицата Тита и моделa Златка Димитрова обединени в отбор „Златните антилопи“. Това ще бъде и официалният дебют на Златка в #WINmyBET. Освен в „Пукане на балони“ и „Бой с възглавници“ обаче, тези два отбора ще премерят сили (и дробове) в състезанието „Духане на топче“, което също не е олимпийски спорт, но със сигурност трябва да бъде. В индивидуалните дуели от първия етап на #WINmyBET Тита записа драматична победа срещу Диона в изпитанието „Голи и нацапани“.

Следващата седмица, на 4 ноември, предстоят изцяло мъжкият сблъсък на отборите на „Поетик Джъстис“, в който са рапърът 100 Кила и поетът-телевизионер Улиян Любомиров и „Първите“ на Тото от „Скандау“ и фитнес-звездата Сами Хоссни, както и очакваната с огромен интерес среща на смесени двойки между „Отбор А“ на фолк-иконите Азис и Алисия и „Откъде-накъде“ на спортната и онлайн звезда Биляна Йотовска и актьора Юлиян Вергов.

Публиката също може да участва в битките като гласува за отбора на своите любимци на сайта winmybet.bg чрез своите лични wincoin-и, които всеки регистриран потребител на сайта получава. Гласуването вече е отворено, а броят на гласовете (wincoin-ите) за даден звезден отбор, събран до началото на битките, може да му донесе неочаквано предимство пред техните съперници.

Зрителите, които познаят победителите в двубоите, ще спечелят допълнителни wincoin-и, а тримата зрители, които съберат най-много от тях – ще спечелят и специалните награди от WINBET: истинска аркадна игра за класирания на първо място и два комплекта PlayStation 5 и телевизор за класираните на второ и трето място.

Пълна информация за отборите, предстоящите дуели, горещи новини за участниците в онлайн реалити формата #WINmyBET и съвети на експертите-типстъри за предстоящите сблъсъци е налична на winmybet.bg.

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.