След 1:1 от първия мач между Лудогореци Олимпия Любляна реваншът изглежда непредсказуем. „Орлите“ отложиха гостуването на Славия в името на запазване жива на утопията, че могат да стигнат до място в групите на Шампионската лига.

Селекцията на Ивайло Петев обаче продължава да има проблеми да опази суха мрежата в истински мач и ако това не се промени във вторник, бъдещето на тима е в Лига Европа.

С Персонален POWER BOOST, всички регистрирани потребители на winbet.bg могат да получат завишен коефициент за тази среща.

Единственият случай без допуснат гол е от реванша с Балкани в предишния кръг (4:0). От 7 май насам, „орлите“ не биха център (освен за начало на полувреме) срещу резервите на Локомотив Пловдив (1:0 на 15 май), преклоняващите по команда глава Черно море (1:0 на 7 юни) и неизпитващите никакъв интерес дори да опитат да се съпротивляват Етър (5:0 на 22 юли). Какво е ползата от подобни мачове се видя нагледно миналата седмица – Олимпия вкараха гол с първия си удар и откраднаха домакинското предимство.

Шампионите на Словения направиха в събота отлична тренировка срещу Рогашка, побеждавайки с 5:0. За разлика от загубата на старта на вътрешното първенство срещу Копер, този път на терена бяха „само“ шест резерви. И така плановете на Лудогорец покрай празния уикенд да имат предимство откъм свежестта отидоха по дяволите.

Въпреки сериозното благосъстояние на собственика им Милан Мандарич, Олимпия продължават да са „г-н Никой“ на европейската футболна сцена. И логично за реванша в Любляна прогнозите са на страната на Лудогорец. Сайтът winbet.bg предлага победа за „орлите“ при специално завишения коефициент 2.19*. Равенството е оценено на 3.64, а пълен успех на Олимпия – на 3.67. Но сносен официален мач като гости Лудогорец през този сезон нямат, затова задължително трябва да се внимава с ентусиазма.

Още повече, на тримилионното лятно попълнение Куадуо Дуа се очаква да отсъства след контузията в първата среща. Но дори без предполагаемия си лидер на атаката, Лудогорец

не следва да имат проблеми да поразят вратата на съперника. WINBET предлага „Брой голове над 2“ за 1.55, а коефициентът за „Двата отбора да отбележат – Да“ този път падна сериозно до 1.88. „Лудогорец – брой голове над 1.5“ за 2.22 също си струва да се търси, а понеже от поражението от Балкани „орлите“ не са пропускали да вкарат преди почивката, препоръчително е и „Първо полувреме – Лудогорец брой голове над 0.5“ за 2.01.

УЛТРА ЗАВИШЕН КОЕФИЦИЕНТ:

⚽ Да се класира: Лудогорец Разград – 2.00

СУПЕР ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

⚽ И двамата вратари да направят спасяване и в двете полувремена: Да – 2.75
⚽ Старши треньор или резерва (извън игра) да получи картон: Да – 3.50
⚽ Лудогорец да изпълни корнер от всеки ъгъл на терена: Да – 3.00
⚽ Брой удари в гредата: Над 0.5 – 2.20
⚽ Гол преди 29:59: Да – 1.90
⚽ Мачът да бъде решен след дузпи: Да – 5.50
⚽ Кирил Десподов: 2+ гола – 9.00

ЗАВИШЕН КОЕФИЦИЕНТ:

⚽ Двата отбора да извършат нарушение преди 09:59: Да – 1.60

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: Startphoto.bg