Историята отпреди две години се повтори, поне в първата си част – ЦСКА отново победиха Базел с късен гол, само че за разлика от COVID регламента от 2020 г., този път предстои реванш, който ще определи участника в групите на Лигат на конференциите. И както във всеки европейски мач на ЦСКА, така и този път WINBET има промоционално предложение.

За да участват в нея, активните клиенти на сайта winbet.bg е необходимо да направят предварителен, единичен залог на стойност минимум 20 лв. с коефициент поне 1.30 за време мача. Всеки клиент с квалифициращ залог ще получи по 10 лв. безплатен залог за събитията в спортната секция на winbet.bg за всеки отбелязан гол в мача.

Автоголът на Серхио Лопес 20 минути преди края бе единственият в мача на „Васил Левски” преди седмица. С него ЦСКА имат преднина от 1:0 в опита си да подобрят за пореден път рекорда за поредни елиминирани съперници в Европа. „Червените” отстраниха последните си десет опонента в мачове на пряка елиминация, което друг български отбор не е постигал никога.

Селекцията на Саша Илич имаше почивна седмица между двата мача с Базел, докато съперникът изигра мач за повдигане на самочувствието срещу Алшвил в турнира за Купата на Швейцария. Крайното 5:0 не изненада никого, защото Алшвил от две години не играят в местното първенство и се събират само за купата. А освен всичко друго, повечето играчи на този отбор са членове на фенклуба на Базел и вероятно ще се на трибуните в четвъртък.

Нидерландският защитник на ЦСКА Брадли де Ноойер е наказан и за реванша, но пък Станислав Шопов ще е на разположение след като пропусна първата среща заради вирус. Базел ще са в пълен състав, но пък само една победа от последните седем мача срещу неаматьорски съперници не звучи особено престижно.

В коефициентите обаче домакините имат сериозно предимство. WINBET предлага победа на Базел при 1.49*, равенство при 4.25, а успех за ЦСКА – при 6.50. Но справедливостта изисква да се отбележи, че преди две години ситуацията бе абсолютно същата, което не попречи „червените” да победят като гости.

За да продължат в групите Базел трябва да бележат, а това е най-големият им проблем през този сезон. Извън разходката срещу Алшвил, „синьо-червените” имат седем гола в осем мача, като три от тях бяха срещу веселяците от северноирландския Крусейдърс. Коефициентът на WINBET за „Базел брой голове под 1.5” е 2.20, „Брой голове под 2.5” се предлага при 1.90, а „Двата отбора да отбележат – Не” – при 1.80.

*Коефициентите са валидни към 15:30 ч. на 23 август 2022 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg