Вие сте тук:

БЪЛГАРИЯ - ПЪРВА ЛИГА:
ЦСКА са в нокдаун, но Славия едва ли ще се възползват

Трудно гостуване за Левски в Пловдив

Уикендът в Първа лига за мнозина ще е време за преосмисляне на приоритетите. След отпадането си от Шампионската лига Лудогорец имат удобно гостуване за повдигане на самочувствието във Враца. А на ЦСКА и 1948 им предстои лекуване на рани срещу видимо лесни съперници от по-задните редици.

В ТАЗИ СТАТИЯ:

БЪЛГАРИЯ – ПЪРВА ЛИГА: ЦСКА – Славия

БЪЛГАРИЯ – ПЪРВА ЛИГА: Локомотив Пловдив – Левски

С Персонален POWER BOOST, всички регистрирани потребители на winbet.bg могат да получат завишен коефициент за тези срещи.

#

Match Plus – вълнуващият безплатен турнир с футболни прогнози в Winbet Plus

Общият награден фонд на турнира достига 5 000 лв.

След назначаването на Нестор Ел Маестро ЦСКА са в преходен период и колкото и да бе търсено сходство в подхода при избора на нов треньор, задачата е практически невъзможна. Така че домакинството на Славия ще е първата възможност за сърбина да демонстрира еволюцията във възгледите си от предишния период начело на „червените“.

За сериозна част от играчите на рекордьорите по титли настъпва период на доказване, защото при оставащ почти цял месец от трансферния пазар никой няма гарантирано място. Но поведението на немалка част от футболистите на вицешампионите при фиаското срещу Сепси бе доста подозрително.

ЦСКА определено са в нокдаун, но точно Славия точно сега едва ли ще се възползва от това. „Белите“ почиваха миналата седмица заради отлагането на мача им с Лудогорец и с три точки от два мача заемат непривичното 12-о място. По-неприятното е, че срещат един от най-трудните си съперници в последните години, като нямат пълен успех на „Българска армия“ от 11 години, а за шампионат изобщо – в десет поредни мача.

Сайтът winbet.bg предлага победа за ЦСКА при специално завишения коефициент 1.50*. При шест чисти мрежи в последните девет мача в съперничеството, „Двата отбора да отбележат – Не“ за 1.65 е очевидно, въпреки че срещу Сепси бранителите изглеждаха така, сякаш са събрани случайно от сайт за запознанства. Препоръчителни тук са още „Брой голове под 2.5“ за 1.85 и „ЦСКА да победи на нула – Да“ за 2.16.

ИГРАЧ vs ИГРАЧ: Кой ще отбележи повече голове? БЪРНАРД ТЕКПЕТЕЙ vs  МАТИАС ФАЕТОН
Матиас Фаетон за момента е голяма загадка. От изтърваната дузпа за „Голд къп“ срещу Гватемала насам, националът на Гваделупа изпадна в дупка, от която засега не успява да изпълзи. Бърнард Текпетей също е странен случай и след двата дубъла срещу КФ Балкани и Етър головете пресъхнаха. Тук нищо чудно и едно попадение да стигне за победа в задочния дуел. Бърнард Текпетей играе срещу Ботев Враца, на които е вкарвал веднъж, но там определено се чакат попадения. Коефициентът на WINBET за победа на Текпетей е 3.20 срещу 3.30 за Фаетон и 2.15 за равенство.

СУПЕР ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

⚽  Дузпа в мача: Да – 3.00
⚽  Данило Асприля да отбележи и Мено Кох да получи картон: Да – 7.00
⚽  Брой корнери: Над 8.5 – 1.90
ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

⚽  Брой картони: Над 5.5 – 2.20
⚽  Гол преди 29:59: Да – 2.00

⚽  Двата отбора да извършат нарушение между 00:00 и 09:59: Да – 1.70

И ОЩЕ:

ИГРАЧ vs ИГРАЧ: Кой ще отбележи повече голове? БУКАЙО САКА vs ТОБИАС ХАЙНЦ

WINBET ЛИГА: Кой ще отбележи повече голове? МАНЧЕСТЪР СИТИ vs ЦСКА

WINBET ЛИГА: Кой ще отбележи повече голове? ЦСКА  vs ЛЕВСКИ

Към този мач трябва да се подхожда с внимание, защото правилата разрешават на „сините“ да отложат мача, което засега не са индикирали, че ще правят, но време все още има. Ако все пак пътуват до Пловдив, това ще е втората им визита там през сезона. Предната (срещу Ботев Пловдив) завърши 3:1, а в неделя гостите ще са улеснени и от отсъствието на изгонения при победата над Ботев Враца защитник на домакините Ангел Лясков.

Гръмкото 4:0 в предишния кръг изкачи „смърфовете“ на върха в класирането, но тестът по опазването на това място ще е тежък. В Локомотив Пловдив започна странна медийна война между фенове и ръководство и неделния мач ще покаже дали наистина има разнобой.

Левски спечелиха на „Лаута“ през май с 3:0, въпреки че традицията тук не е на тяхна страна. Но срещу формата им няма какво да бъде казано. Коефициентът на WINBET за победа на Левски е 2.29, докато равенството е оценено на 3.44, а три точки за Локомотив – на 3.60 (все предложения с 0% марж). За невярващите в синята приказка предложението е „Двоен шанс – Локомотив Пловдив или равенство“ за 1.68, но отвсякъде този мач мирише на троен. А след чистите мрежи на Левски последната седмица е време да се приземят, затова „Двата отбора да отбележат – Да“ за 1.94 си струва, въпреки че залозите от сряда насам вървят в точно обратната посока.

ИГРАЧ vs ИГРАЧ: Кой ще отбележи повече голове?  РИКАРДИНЬО vs ГАБРИЕЛ ЖЕЗУС
Рикардиньо вкара в първите два кръга на първенството за Левски, но след това навъртя три поредни сухи мача. Бразилецът има добър коефициент на успеваемост (гол на всеки два мача), тъй че му е време, а и вкара в края на миналия сезон на „Лаута“. Габриел Жезус не бе особено успешен в предсезонната подготовка на Арсенал (един гол в четири мача) и ще е интересно дали най-накрая е превъзмогнал контузията от световното. Манчестър Сити не са най-лесният съперник за отбелязване на гол, но в Къмюнити Шийлд обичайно резултатността е добра. WINBET оценява равенството (с коефициент 1.75) като най-вероятен изход от дуела, като шансовете за победа на Рикардиньо са оценени на 3.40, а на Жезус – на 4.60.

СУПЕР ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

⚽ Локомотив Пловдив брой голове: Над 0.5 – 1.95
⚽ Брой корнери: Над 8.5 – 1.80
⚽ Уелтън да отбележи извън наказателното поле: Да – 12.00
⚽ Димитър Илиев и Рикардиньо да отбележат: Да – 8.00

ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

⚽ Двата отбора да извършат нарушение между 00:00 и 09:59: Да – 1.70
⚽ Брой картони: Над 5.5 – 1.90
⚽ Гол преди 29:59: Да – 2.00
⚽ Левски брой засади: Над 1.5 – 1.90

И ОЩЕ:

WINBET ЛИГА: Кой ще отбележи повече голове? МАНЧЕСТЪР СИТИ vs ЛЕВСКИ

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: Startphoto.bg

Прочетено: 233
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-7529 от 13.09.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.