Надеждата умира последна. Това е мантрата, която утешава вече седмица феновете на ЦСКА. Приземяващото поражение с 0:2 от Виктория в Пилзен (почти) затвори вратата към групите на Лигата на конференциите. Но премахването на правилото за голове на чужд терен дава някои интересни тактически варианти на реванша, а към тях WINBET прибавя и атрактивна промоция за своите клиенти.

Активните играчи на winbet.bg могат да участват в нея като поставят предварителен единичен залог за мача на стойност поне 20 лв. при коефициент от най-малко 1.30, който е в четвъртък, 19 август, от 20:00 ч. Всеки гол, отбелязан от ЦСКА, ще донесе бонус от по 10 лв. безплатен залог за събитие „На Живо“ в спортната секция на winbet.bg.

През уикенда, ЦСКА най-после се върна към шампионатните си ангажименти. Победата с 1:0 срещу Пирин бе измъчена, но запази стопроцентовата успеваемост на тима от началото на сезона в Първа лига. По същото време Виктория би с 2:0 слабака Карвина и остана начело в чешкото първенство с мач повече от шампиона Славия.

На какво обаче могат да се опрат надеждите на феновете на „червените“? На първо място – съдиите. Португалските слепци от първия мач няма да имат шанс да продължат безчинствата си. На второ място – историята. „Българския армия“ е домът на ЦСКА, но големите европейски успехи са постигнати на „Васил Левски“. Където „червените“ ще играят в четвъртък. И на трето място – ТНС. Уелсците вкараха четири гола на Виктория преди три седмици за само 75 минути. Щом отбор от непрофесионалисти може, значи мисията не е обречена.

ЦСКА е фаворит на WINBET за победа в четвъртък и коефициентът за успех на „червените“ е 2.33. Ако вярвате безрезервно на Стойчо Младенов и компания, можете да заложите на „Да се класира ЦСКА“ за впечатляващото 5.33. Попаденията в мача изглеждат гарантирани и затова е интересно „Общ брой голове над 2.5“ при коефициент 1.87. А при изискванията за квалифициращ залог стига и „ЦСКА чиста мрежа – Не“ за 1.33. Все пак победата над Пирин бе първият мач „на нула“ на ЦСКА от месец насам и третият изобщо през сезона. Но Виктория няма нищо общо с класата на Лиепая и Пирин, срещу които те бяха постигнати.

*Коефициентите са валидни към 3:00 ч. на 25 август 2021 г. За актуалните коефициенти, моля постете winbet.bg