Сезонът на трева влиза в най-важната си седмица преди „Уимбълдън“. Лондон и Хале са домакини на единствените турнири от категория АТР500 на зелено през сезона. И докато повечето големи имена са събрани в британската столица, Данил Медведев се радва на реномето на претендент №1 за титлата в Хале.

Медведев направи адски слабо представяне в Хертогенбош миналата седмица, губейки още в първия си мач. Но Хале определено му пасва като турнир. Миналата година руснакът игра тук финал, а сега е поставен под №1 в основната схема в надпревара, в която са още трима от Топ 10 на ранглистата, но нито един от тях няма неговите успехи на трева.

Хирон е четвъртфиналист на тази надпревара от 2021 г. и излиза на корта с два спечелени мача в квалификациите. Но те се играха на външните кортове, докато покритата централна арена е съвсем различна като характеристики.

Сайтът winbet.bg дава огромно предимство на Медведев с коефициент за победа 1.12* и „Данил Медведев -4.5 гейма“ за 1.80. „Точен резултат 2:0“ се предлага за 1.45, което стига за промоцията Бонус колонка. Но в търсене на по-високи стойности, „Данил Медведев брой геймове под 12.5“ за 1.98 също е добър избор.

Безспорният хит в първия ден от програмата в Лондон. Когато Корда е във форма, играта му трева е близко до съвършенството. Точно на тази настилка той би Евънс преди две години, но 2023-а дотук е проблемна за американеца.

Корда получи контузия в китката на Australian Open през януари и бе вън от кортовете за три месеца, а след завръщането си има един спечелен мач от общо четири изиграни. Евънс също е в отвратителен период с един спечелен мач за два месеца и то срещу № 280 в света.

За мача, в който може да се случи всичко, WINBET предлага завишени коефициенти 1.85 за победа на Корда и 2.15 за успех на Евънс. Неяснотата около изхода на

срещата определено навежда на мисли за продължителен мач, ставката за „Точен брой сетове: 3“ е 2.25.

СУПЕР ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

🎾 Брой пробиви: Над 4.5 – 2.10
🎾 Точен брой сетове: 3 – 2.59

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете  winbet.bg.

СНИМКА: Carmen JASPERSEN / AFP