Вие сте тук:

БАСКЕТБОЛ - NBA:
Денвър търсят откъсване с две победи пред Маями

Нъгетс биха Хийт в последните седем сблъсъка

Денвър Нъгетс ще се постараят да дръпнат на Маями Хийт с 2:0 победи във финалната серия на Националната баскетболна асоциация  (NBA), след като спечелиха седма поредна победа над съперника си със 104:93 в петък рано сутринта.

Нъгетс, които играят за първи път във финалните серии, посрещат отново Хийт в нощта на неделя срещу понеделник, от 3:00 часа българско време и ще се опитат да натрупат по-солидна преднина преди сериите да се преместят в Маями за третия и четвъртия мач. Серията се играе до четири победи от възможни седем мача.

Мачът е част от промоцията на WINBET Персонален POWER BOOST, с която всеки клиент на сайта winbet.bg, който постави залог от поне 50 лв. с реални средства, може да получи специално завишен коефициент. Предложението важи както за предварителни залози, така и за залози На живо.

Мачът ще бъде излъчен в LIVESTREAM услугата на сайта winbet.bg. Услугата е достъпна за всички регистрирани клиенти на сайта без допълнително заплащане, изискване за депозит или минимален залог  в секция на На живо.

Чрез услугата LIVESTREAM, клиентите на сайта на WINBET могат да проследят на живо и да поставят залози на срещите от NBA, Националната баскетболна лига на България, мачовете от първа и втора Бундеслига на Германия, както и още от най-силните футболни първенства в света, срещи от различни тенис турнири, волейболни мачове, тенис на маса, а също и събития от света на електронните и виртуални спортове.

Следващият двубой е от огромно психологическо значение. По-рано в плейофите, Маями взеха първите си два мача навън срещу Милуоки Бъкс и Ню Йорк Никс. После биха и в първите две гостувания на Бостън Селтикс във финала на Източната конференция, за да поставят така основата на легендарния триумф с 4:3. Сега обаче, ако изгубят и двете си първи визити, Горещите може да получат много тежък удар, а и ще бъдат изцедени физически заради повечето изиграни срещи и по-дългите си плейофни серии.

По тази причина гостите ще вложат абсолютно всичко за победа в следващия сблъсък. Очакванията са за силно начало на Хийт, но все пак неслучайно Нъгетс все още са непобедени на своята „Бол Арина“ в тазгодишните плейофи.

На сайта winbet.bg победата на Маями в пазара „1-ва четвърт – Победител – 2“ се котира на 2.72*. В подобна линия може да се търси и „Първо полувреме/Краен резултат – Маями Хийт/Денвър Нъгетс“ на ставка 6.75, макар че за целта треньорът на гостите Ерик Спулстра и Джими Бътлър ще трябва да направят идеално първо полувреме.

По отношение на твърдите знаци, победата на Денвър е с коефициент 1.30, докато тази на Маями – с 3.70. Успех за Хийт не е невъзможен, но изисква твърди много променени обстоятелства. На първо място, Бътлър трябва да вземе надмощие над прекия си пазач Аарън Гордън, който го ограничи до едва 13 точки в първия мач, докато сам вкара 16. Това обаче не е лека задача, тъй като Гордън вече се справи в плейофите с Карл-Антъни Таунс, а после и с ЛеБрон Джеймс. Иначе, когато Бътлър вкарва 25 или повече точки, тимът му е с 10 победи от 12 плейофни мача.

След това трябва и стрелбата на второстепенните герои да тръгне. Макс Струс беше с нула от 10 шута, включително девет от тройката, Дънкан Робинсън – с една точна стрелба от шест, а Кейлъб Мартин (със средно 19.3 точки, 60% точност и 49% от тройката във финалите на Изток) – с една от седем.

Трето, Горещите трябва да стигнат някак до линията за наказателни удари, след като в първата среща изпълниха само два – най-ниско постижение в историята както на отбора, така и въобще за плейофите на НБА!

#

WINBET със специален коефициент за титла на ЦСКА още в събота

Още десетки предложения със супер завишени коефициенти за мачовете от кръга

Ако нищо от гореизброеното не се случи, няма да е чудно отново да се стигне до изоставане на Маями като в първата среща (24 точки) и осъществяване на промоцията за ранно изплащане на залозите. Тя идва при преднина от 20 точки за единия отбор в който и да е момент от срещата и без значение от крайния изход на двубоя.

Все пак по-вероятното е този път сблъсъкът да е далеч по-равностоен и вариант като „Печеливша разлика – Денвър Нъгетс с 1-5“ за 5.75 е доста възможен. Точковият диференциал 6-10 в полза на домакините е оценен на 4.33, което е също реалистично.

Що се отнася до пазарите, свързани с играчите, време е Бътлър да покаже кой е. Асът на Маями обичайно реагира на слабите си мачове със изригване в следващия. „Джими Бътлър – 25+ точки“ върви със ставка 1.58, което изглежда като лесни пари.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: MATTHEW STOCKMAN / Getty Images via AFP

Прочетено: 296
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-7529 от 13.09.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.