ДИМИТЪР РАЧКОВ: С Христо Стоичков и WINBET направихме нещо на световно ниво
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

Aктуално ДИМИТЪР РАЧКОВ: С Христо Стоичков и WINBET направихме нещо на световно ниво

27 май 2021 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
ДИМИТЪР РАЧКОВ: С Христо Стоичков и WINBET направихме нещо на световно ниво

ТВ звездата за новата си роля и работата с най-великият български футболист в новата рекламна кампания на WINBET

Димитър Рачков, актьорът и емблематичен водещ на телевизионни предавания е звездата в новата рекламна кампания на WINBET. Негов партньор е най-успешният български футболист за всички времена Христо Стоичков.

Във впечатляващото като сценарий, режисура, изпълнение и мащаб на ефектите видео, телевизионната звезда влиза в неочакваната роля на „таен агент“, който „не играе на дребно“, брани със зъби и нокти мистериозен колет, ловко избягва заложените капани, на които „не им е сега моментът“ и накрая финишира успешно в предпочитаните от него забавления.

Разговаряме с Димитър Рачков за новата му „роля“ и за усещането от работата с Христо Стоичков.

В „Забраненото шоу“ с Христо Стоичков решихте да направите нещо заедно. Това вече е факт – партнирате си в новата рекламна кампания на WINBET. Доволен ли си от резултата?

Доволен съм от старта на кампанията. Много ми харесват видеата, които направихме, изглеждат на световно ниво, като филм са. Според мен с Христо си отиваме и има химия между нас и мисля, че това си личи. Голяма заслуга имат и страхотните професионалисти от агенция Brigada&Co. и режисьорът Кирил Киров-Кико, които създадоха и заснеха рекламата. Най-важното е, че това е само началото на едно голямо партньорство между мен, Христо Стоичков и Winbet, в което ще създадем още много общи неща.

Какви са впечатленията ти от Христо като „колега“ по време на снимките за клиповете? 

Христо е страхотен професионалист, пример за дисциплина, отношение и уважение към екипа. Забавен е, създава много настроение по време на снимки и много спокоен – удоволствие е да работиш с него! За мен е чест, че си партнираме в това начинание. Той е световна звезда и гордост за България.

В клиповете за WINBET си в роля, която много напомня и пародира Джеймс Бонд и е доста различна от повечето ти досегашни превъплъщения. Беше ли това предизвикателство за теб?

Не бих казал, че пародираме. По-скоро пресъздаваме наша версия на Мит Рач, който, естествено, е много по-готин от Джеймс Бонд. Иначе всяко ново превъплъщение е предизвикателство, но винаги го правя с удоволствие.

Показваш завидни умения по бойни изкуства. Не знаехме, че владееш такива. Разкажи ни повече за това.

Малко известен факт е, че аз съм бивша барета и шампион по муай тай. Освен това съм дубльор на Джеки Чан, но това е строго секретна тайна. Знаят го само момичетата от джакузито в клипа, защото доста време стояхме вътре, докато пренареждаха сета и осветлението и трябваше да ги впечатля. (смее се) Истината е, че съм изключително благодарен на Георги Карлуковски-Шифу и другите каскадьори, които ме подготвиха и направиха страхотната хореография на боя.

Доколкото познаваме Димитър Рачков извън сцената и екрана, не си човек, който се страхува от риска. Но хазартен човек ли си?

В работата определено съм хазартно настроен. Рискувам с удоволствие и обичам да правя нови неща, които нямат сигурен резултат, но аз вярвам в тях. Пример за това е първият ми самостоятелен проект като водещ – „Забраненото шоу на Рачков“. Радвам се, че рядко греша. В живота залагам на новото и непознатото, често се хващам на бас, но само за забавление. Хазартът може да е голям купон, когато го правиш за развлечение.

Все пак, какво има в колета, който така яростно браниш в клипа на WINBET?

Съдържанието на колета е вероятно най-строго пазената тайна на тази продукция и никой освен мен и Кико не знае съдържанието му… Шегувам се. Колетът всъщност е символ. Символ на много неща. Символ на непредсказуемата съдба, на тръпката от риска и неизвестното, но също и на бонусите, които Winbet са заредили за всички в сайта – докато не влезеш там, не знаеш какво те очаква.

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.