Вие сте тук:

ФУТБОЛ - ОКОЛО СВЕТА:
Динамо няма да падне в Сараево, Ривър ще бие с ъндър

WINBET със завишени коефициенти за ФК Железничар – Динамо Минск

Домакинства на лидерите в Швеция, Аржентина и Египет и още интригуващи мачове от други страни и от евротурнирите – това са част от предложенията за феновете на футболните прогнози в края на седмицата.

WINBET предлага завишени коефициенти за избрани срещи от квалификациите в Лигата на конференциите и една от тях е ФК Железничар срещу Динамо Минск, с поднесени като на тепсия интересни идеи за залози.

В ТАЗИ СТАТИЯ:

УЕФА ЛИГА НА КОНФЕРЕНЦИИТЕ: ФК Железничар – Динамо Минск

АРЖЕНТИНА – ЛИГА ПРОФЕСИОНАЛ: Ривър Плейт (АРЖ) – Естудиантес де Ла Плата

ШВЕЦИЯ – АЛСЕНСКАН: Елфсборг – ИФК Гьотеборг

НОРВЕГИЯ – ЕЛИТЕСЕРИЕН: Розенборг – Тромсьо

ИРЛАНДИЯ  – ВИСША ЛИГА: ЮС Дъблин – Дрогеда Юнайтед

ЕГИПЕТ – ВИСША ЛИГА: Ал Ахли – Замалек

ЮЖНА КОРЕЯ – К-ЛИГА 1: Гуангжу – Даегу ФК

УЕФА ЛИГА НА КОНФЕРЕНЦИИТЕ: ФК Железничар – Динамо Минск

ФК Железничар нямат загуба вече пет мача във всички турнири, но срещата с Динамо Минск ще им първият официален за новия сезон, а това предполага известна „ръжда“. За сметка на това, белорусите са вече в топ форма и имат само едно поражение в последните си девет официални мача, в които записаха шест победи. На сайта winbet.bg пазарът „Двоен шанс – Равенство или Динамо Минск“ е препоръчителен с коефициент 1.47*. За по-голяма възвръщаемост може да се търси и равенство за 3.38 при 0% марж. Победата на Динамо е оценена на 2.91, а тази на Железничар – на 2.65.

АРЖЕНТИНА – ЛИГА ПРОФЕСИОНАЛ: Ривър Плейт (АРЖ) – Естудиантес

Освен заради всичко друго, Ривър Плейт са убедителни лидери в аржентинската Лига Професионал и заради убийствената си игра като домакини. На „Монументал“ тимът е с 13 последователни победи във всички състезания, докато Естудиантес нямат победа в пет кръга поред. „Единицата“ с коефициент 1.43 е добър вариант, но има и по-добър и това е „Брой голове – Под 2.5 гола“ със ставка 1.70. С такъв изход са пет от предните седем преки сблъсъка между

двата тима, четири от последните пет официални домакинства на Ривър през сезона и пет поредни шампионатни мача на гостите от Ла Плата.

#

Match Plus – вълнуващият безплатен турнир с футболни прогнози в Winbet Plus

Общият награден фонд на турнира достига 5 000 лв.

ШВЕЦИЯ – АЛСВЕНСКАН: Елфсборг – ИФК Гьотеборг

Лидерите в шведската Алсвенскан – Елфсборг, едва ли ще имат проблеми да запишат шеста поредна победа над предпоследните в таблицата ИФК Гьотеборг. Тук по-скоро, с цел по-висок коефициент, може да се търси „Първо полувреме/Краен резултат Елфсборг/Елфсборг“. Така са завършвали последните три шампионатни мача на домакините, а ставката от 1.95 на WINBET е твърде висока, за да се пропуска с лека ръка.

НОРВЕГИЯ – ЕЛИТЕСЕРИЕН: Розенборг – Тромсьо

Розенборг търсят пета последователна домакинска победа над Тромсьо, но ако се съди по формата на двата отбора, това едва ли ще се случи. Домакините са без победа в последните четири кръга в норвежката Елитсериен, включително три загуби поред, докато гостите спечелиха пет последователни визити в лигата и взеха 16 от последните 18 възможни точки изобщо и са втори в класирането. Затова „Двоен шанс – Равенство или Тромсьо“ е чудесен залог при коефициент 1.76, а статустиката подсказва и за друго потенциално успешно предложение: „Брой голове – Над 2.5 гола“ (2.00).

ИРЛАНДИЯ  – ВИСША ЛИГА: ЮС Дъблин – Дрогеда Юнайтед

ЮС Дъблин са стабилно на дъното на временното класиране на ирландската Висша лига, на цели 14 точки от плейофа за оцеляване в дивизията. Самият факт, че са допуснали 61 гола за 23 мача говори достатъчно за отбраната им. При това положение, както и при липсата на „чиста мрежа“ в последните им осем мача срещу Дрогеда и последните им 13 като цяло, има един логичен избор: „Дрогеда Юнайтед – Брой голове – Над 1.5“ със ставка 1.50 от WINBET.

ЕГИПЕТ – ВИСША ЛИГА: Ал Ахли – Замалек

Пет кръга преди края на шампионата и с три мача по-малко, Ал Ахли са все още без поражение и много близо до титлата в египетската Висша лига, с преднина от осем точки пред следващите в таблицата Пирамидс. Сега обаче им предстои сблъсък с третите Замалек, които спечелиха последните си шест мача, но пък нямат победа срещу Ал Ахли вече в осем последователни срещи във всички турнири. Ако се вярва на тази тенденция, „Краен изход: Ал Ахли“ (1.53) е логичен избор.

ЮЖНА КОРЕЯ – К-ЛИГА 1: Гуангжу – Даегу ФК

Гуангжу падна в предните си пет домакинства срещу Даегу ФК и формата им през този сезон сочи, че шесто поражение е доста възможно и дори вероятно. Домакините са без победа и със само с един вкаран гол в последните си четири мача, докато гостите спечелиха четири от последните си шест визити в К-Лига 1, а загубите им в този период са от силни съперници като лидерите Улсан и четвъртите в таблицата Джеонбук Хюндай. „Двойката“ е оценена на цели 3.40 от WINBET.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

Прочетено: 182
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-7529 от 13.09.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.