Вие сте тук:

УЕФА - ШАМПИОНСКА ЛИГА:
Динамо ще бие на нула, нечетни голове в Истанбул

Завишени коефициенти от WINBET за визитата на хърватите срещу Астана

Реваншите от втория квалификационен кръг на Шампионската лига предлагат интригуващи сблъсъци. Като изключим този на българския първенец Лудогорец с Олимпия Любляна, ударението е върху мача между ФК Астана и Динамо Загреб. Макар шансовете на казахите да продължат напред да са илюзорни, WINBET прави двубоя интересен със своитезавишени коефициенти.

В ТАЗИ СТАТИЯ:

УЕФА ШАМПИОНСКА ЛИГА: ФК Астана – Динамо Загреб

УЕФА ШАМПИОНСКА ЛИГА: Галатасарай – Жалгирис Вилнюс

УЕФА ШАМПИОНСКА ЛИГА: Слован Братислава – Жрински Мостар

#

Още повече забавления и възможности за печалби с WINBET Plus

Много изненади и награди за регистрираните потребители на winbet.bg

ФК Астана имат да заличават пасив от четири гола срещу Динамо Загреб, което изглежда недостижима бариера. Още по-фантасмагорично изглежда това на фона на трите поражения общо с 0:7 в досегашните три сблъсъка между двата тима, все в квалификационните етапи на Шампионската лига.

На сайта winbet.bg четвърта поредна победа на Динамо е оценена на 2.06*, успех на Астана – на 3.90, а равенство – на 3.79, като всички коефициенти са с 0% марж.

Ако имаме предвид и факта, че домакините нямат точно попадение вече в три поредни официални мача, а гостите – допуснато в последните два, „Динамо Загреб – да победи на нула“ (3.25) е логичен залог. При положение че гостите успеят в трети пореден мач да излязат победители и на почивката, и накрая, пък „Динамо Загреб – да спечели и двете полувремена“ би се отплатило щедро  – залогът ще се умножи по 5.75!

WINBET ЛИГА: Кой ще отбележи повече голове?  ДИНАМО ЗАГРЕБ vs ЦСКА СОФИЯ

Първият двубой завърши драматично, след като смяната Донатас Казлаускас изравни за Жалгирис в добавеното време за 2:2 и бе изгонен за втори жълт картон. Сега „деветката“ ще липсва поради наказание, но не само заради това Галатасарай са тоталните фаворити. Неслучайно знакът 1 се котира на едва 1.13, докато победа на Жалгирис – на цели 23.00, а „хиксът“ – на 9.25.

По-интересните пазари в тази среща са други. „Брой голове – Над 2.5 гола“ (1.46) е препоръчителен, защото такъв изход са имали предните четири официални мача на домакините и четири поредни визити на гостите. „Най-резултатно полувреме – 2ро полувреме“ (1.90) е вариант, тъй като така се е случвало в седем поредни гостувания на тима от Вилнюс, а и истанбулци са стигали до попадение след почивката в последните шест мача. „Нечетно/четно – голове нечетно“ (1.91) също е добър ход предвид очакваната победа на Галатасарай и това, че тази развръзка е факт в предишните седем визити на Жалгирис.

WINBET ЛИГА: Кой ще отбележи повече голове?  ГАЛАТАСАРАЙ vs ЛЕВСКИ СОФИЯ

Слован Братислава е фаворитът предвид водачеството си от един гол и домакинството в реванша в Братислава, което е видно и от коефициентите на WINBET. При твърдите знаци, 1 се оценява на 1.96, Х – на 3.45, а 2 – на 4.15. По-вероятният за осъществяване залог обаче е „Двата отбора да отбележат – Не“ със ставка 1.73, тъй като това се е случвало и в петте предходни сблъсъка между тези тимове в редовното им време. Също и в три поредни официални мача на словаците и в три от последните четири на Жрински Мостар.

Много е възможно да се получи и „Брой голове – Под 2.5 гола“ (1.61). Този изход го има в предните три сблъсъка между двата отбора, а също и в последните пет мача на Слован.

WINBET ЛИГА: Кой ще отбележи повече голове?  ЛУДОГОРЕЦ РАЗГРАД vs СЛОВАН БРАТИСЛАВА

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: IMAGO

Прочетено: 244
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-7529 от 13.09.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.