Лигата на конференциите приключи за ЦСКА, поне що се отнася до шансовете на отбора за европейски футбол напролет. „Червените” са последни в група “C” с едва един отбелязан гол, 350 минути без гол и след две поредни глупави загуби, които обрекоха тима на отпадане от турнира.

В четвъртък им предстои гостуване на лидера Будьо/Глимт, който единствен няма поражение. Двубоят в Норвегия ще се играе отвъд Полярния кръг, при очаквана температура от -8 градуса и за сгряване на духа на феновете, WINBET предлага комбинирана промоция.

За да участват в нея активните клиенти на winbet.bg е необходимо да направят предварителен единичен залог на стойност поне 20 лв. при коефициент поне 1.30 за мача. Всеки клиент с квалифициращ залог може да получи еднократен бонус за безплатен залог за събитие „На Живо“ в спортната секция на winbet.bg на стойност, която ще зависи от развоя на срещата.

В случай, че в мача бъде отсъдена дузпа, стойността на безплатния залог ще бъде 20 лв. При показан червен картон, безплатният залог ще бъде 30 лв. Гол то пряк свободен удар ще донесе на участниците в промоцията бонус безплатен залог за 50 лв., а в случай, че играч отбележи хеттрик в срещата, бонусът ще достигне цели 100 лв. 

При настъпване на повече от едно от тези събития ще се присъди само бонусът за това, което носи по-голяма стойност. 

Кризата, в която ЦСКА изпадна в края на октомври, започна да поотшумява. Разликата от лидера в Първа лига, Лудогорец, бе сведена до четири точки (при мач в запас) и при предстоящото гостуване в Разград в неделя, мачът с Будьо/Глимт изглежда като ненужно разсейване. Затова и коефициентът на WINBET за победа на ЦСКА е космически – 11.00! 

Успехът на Будьо/Глимт е оценен на 1.23, а равенството – на 5.75. И, за съжаление, при сушата в Европа „ЦСКА да отбележи – Не” за 1.66 се набива на очи като достатъчен коефициент за квалифициращ залог.

Правилата на промоцията на WINBET казват 20 лв. бонус безплатен залог за отсъдена дузпа. С участието на ЦСКА на всички фронтове, през този сезон имаше до момента има шест наказателни удара в 22 мача. Но в тези на Будьо/Глимт е постно – едва две четири за 45 срещи!

Бонусът при вдигнат червен картон е 30 лв. На играчи от ЦСКА са вдигнати пет подобни (два от тях в Лигата на конференциите), а общия брой на отстраняванията в мач с тяхно участие през този сезон е 10! Тук Будьо/Глимт са не просто още по-скромни, а направо скръндзави – общо един техен и един съперников играч са поели преждевременно към съблекалнята в изиграните на всички фронтове 45 мача.

Но норвежкият тим води по отношение на хеттриковете. Амал Пелегрино направи такъв на 22 август при победата с 3:0 над Кристиансунд, докато играч на ЦСКА не е регистрирал три попадения в един мач от 18 март, когато Кайседо се разписа три пъти при победата над Ботев Враца с 4:0. Оттогава 38 мача суша, въпреки че еквадорецът на няколко пъти бе на косъм. Хеттрик в четвъртък на играч от който и да било от двата отбора ще донесе бонус в размер на 100 лв.!

*Коефициентите са валидни към 3:00 ч. на 24 ноември 2021 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg