Новата промоция Black Days Sport от WINBET съчетава адреналина от залозите „на живо“ и удоволствието от заслужения бонус и позволява на клиентите на сайта winbet.bg да спечелят до 150 лв. бонус безплатен залог от 25 до 28 ноември 2021 г. 

За да се включат в промоцията, клиентите на сайта трябва да поставят залози на спортни събития от секцията „На живо“ на обща стойност поне 100 лв. и с минимален коефициент 1.30 в промоционалния период. Точната сума на бонуса за безплатни залози зависи от общата стойност за поставените залози за съответния ден, като може да достигне максимум 50 лв. за 25, 27 и 28 ноември и до 100 лв. за 26 ноември. 

Допустими са единични и множествени залози (колонки), но не и системни залози. Няма ограничения за минимална сума на залога, но когато се поставят множествени залози е важно всички събития, включени в тях, да бъдат „на живо“. 

Полученият бонус ще бъде в игралния профил на потребителя до 12:00 ч. на следващия ден и ще може да се използва за нови единични, множествени и комбинирани залози за събития от секцията „На живо“ в рамките на деня.