Дъжд от печалби в обединената бонус игра 4 Jackpots на игрални зали WINBET
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

BREAKING NEWS: Дъжд от печалби в обединената бонус игра 4 Jackpots на игрални зали WINBET

Джакпот нива Пика, Купа и Каро бяха спечелени е тегленето от тази седмица

13 май 2022 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
Дъжд от печалби в обединената бонус игра 4 Jackpots на игрални зали WINBET

Печалбите в три от четирите джакпот нива в обединената бонус игра 4 Jackpots на игрални зали WINBET бяха спечелени в тегленето тази седмица. Най-голямата от тях, 100 000 лв. от джакпот ниво Пика отиде при късметлия от София, който се е забавлявал в игрална зала WINBET Младост.

Друг щастлив клиент на игрална зала WINBET Плиска в София спечели сумата от 30 000 лв., което бе джакпотът натрупан в ниво Купа, а клиент от Враца бе зарадван с джакпота от ниво Каро на стойност 7 500 лв.

Това бе и най-голямата обща сума на наградите, спечелена в рамките на едно седмично теглене в обединената бонус игра 4 Jackpots oт нейното начало на 1 април 2022 г.

За тегленето на печелившите през следващата седмица, джакпот ниво Пика ще бъде отново 50 000 лв., на ниво Купа ще бъде 10 000 лв., на ниво Каро – 5000 лв., а натрупаната сума на ниво Спатия е вече 4000 лв.

4 Jackpots е наградна игра, в която участват активните клиенти на избрани зали WINBET в цяла България. Джакпотната система на играта има четири различни по стойност суми за печелене – пика, купа, каро и спатия, като ниво пика е с най-голяма стойност, а ниво спатия с най-ниска.

Клиентите, които изберат да се забавляват в игрални зали WINBET, печелят талони за участие в разпределението на печалбите в играта, което се провежда всяка сряда от 22:00 ч. във всички участващи в промоцията зали на WINBET в страната. За да могат да спечелят награда в играта, собствениците на печелившите талони трябва да присъстват в игрална зала на WINBET по време на тегленето.

Пълна информация за правилата и условията за участие в играта 4 Jackpots е налична в игралните зали на WINBET в цялата страна.

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.