Вие сте тук:

ФОРМУЛА 1:
Дъждът на „Силвърстоун“ може да бъде фатален за Ред Бул

„Червените бикове“ не са печелили във Великобритания от 2012 г.

Гран При на Великобритания винаги предлага драма и неделния старт трудно ще наруши традицията. Факт е, че Ред Бул с всяко изминала седмица се откъсват все по-сериозно от конкурентите си във Формула 1, но “Силвърстоун” (макар и само на 30-тина километра от централата на отбора) е традиционно неудобна писта за австрийския тим, който не е печелил там от 2012 г.

Плюс това, миналата година се доказа нагледно, че в дъждовен хаос всичко е възможно, а последната прогноза на синоптиците е, че през уикенда ще се излее доста вода над близо шестте километра асфалт на пистата в Нортхамптъншир.

Единственият ден, който със сигурност ще бъде пожален от яростта на природата, е петък. В свободната тренировка фаворит естествено е Макс Верстапен, чиито шансове за успех сайтът winbet.bg оценява на 1.55*, следван от Шарл Льоклер с 6.50 и Серхио Перес с 6.75, но в петък мнозина експериментират с настройките, тъй че кой ще е най-заинтересован от победата в тренировките е добър въпрос без ясен отговор.

В събота дъждът се планира да влезе във владение на пистата от ранно утро и е много вероятно да се получи хаотична квалификация, напомняща на миналата година, когато в последния момент Карлос Сайнц-младши спечели пол позишън. Към момента предимството в коефициентите на Верстапен (1.38) пред Льоклер (6.75) и Перес (9.50) е голямо. Но Сайнц-младши знае как се печели на дъжд е ставката му 15.00 е изкушаваща.

#

Още повече забавления и възможности за печалби с WINBET Plus

Много изненади и награди за регистрираните потребители на winbet.bg

За неделното състезание прогнозата за момента е доста шарена. Синоптиците обещават периоди с дъжд, премесени със слънчеви отрязъци. Но каквото и да е времето, при серията му от пет поредни победи в момента, не е препоръчително да се залага срещу Верстапен. Това е поредната Гран При, на която ставката за нидерландеца чупи рекорда по ниски стойности. Този път стойността й е вече 1.31. Перес е втори с 8.25, а за третата позиция на Люис Хамилтън (12.00) има съвсем смислено обяснение.

Мерцедес ще представят нов ъпгрейд на болида си и ако се съди по предишния, резултатите ще са обнадеждаващи. В Барселона преди месец Люис Хамилтън и Джордж Ръсел едновременно влязоха в тройката. А „Силвърстоун“, освен че е „домашната писта“ на отбора, като профил се доближава доста до испанското трасе. „Двата болида на Мерцедес да стъпят на подиума – Да“ WINBET предлага за 9.25. „Двата болида на „Мерцедес“ да завършат в Топ 6“ е оценено на 1.66 и вече се получи четири пъти този сезон.

Още един тим с поувехнала слава ще представи сериозни подобрения на „Силвърстоун“ – Ферари. Преди седмица в Австрия Льоклер регистрира едва втория си подиум за сезона и инерцията е видна. Тук интересният залог е „Двата болида на „Ферари“ да завършат в Топ 6“ с коефициент 1.80. Това се получи в последните две състезания и ако Льоклер все още има сериозни амплитуди в резултатите си, то Сайнц-младши финишира в Топ 6 в девет от 11 старта (включително спринтовете). И стабилните му резултати ще са безценни в търсене на този залог.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА И ГРАФИКА: AFP

Прочетено: 288
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-7529 от 13.09.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.