ЦСКА сложиха край на сушата и след 337 безплодни минути най-после вкараха. Голът на Кайседо във вратата на Берое се оказа достатъчен за трите точки, но пасивът от Лудогорец остава твърди сериозен. 

ЦСКА приключват с мачовете от редовния сезон в Първа лига в петък, с гостуване на Локомотив Пловидив, за което WINBET предлага две промоции.

С БОНУС ПАРТНЬОРИ клиентите на изцяло обновения сайт winbet.bg могат да спечелят до 100 лв. бонус за безплатен залог за спортни събития на сайта. За да се възползват от нея активните потребители на winbet.bg  е необходимо да поставят предварителен единичен залог на стойност поне 20 лв. за победа на отбор, спонсориран от WINBET (ЦСКА, Локомотив Пловдив, Ботев Пловдив, Ботев Враца и Царско село).

Всеки клиент с квалифициращ залог ще спечели бонус от 20 лв. в случай, че отборът, за който е поставен залогът, отбележи първи гол и спечели срещата. В случай, че отборът, за който е поставен залогът, отбележи първи гол, но загуби срещата, то бонусът ще бъде равен на размера на потенциалната печалба (сума на залога*коефициент) от съответния губещ залог до максимум 100 лв.

Мачът Локомотив Пловдив – ЦСКА важи и за промоцията ДЕРБИ УИКЕНД. За да участват в нея активните клиенти на winbet.bg е необходимо да направят предварителен единичен залог на стойност поне 20 лв. и минимален коефициент 1.30 на пазари „Брой голове”, „Алтернативен брой голове” и „Двата отбора да отбележат” за мача, който е в петък, 8 април, от 19:30 ч.

Всеки клиент с квалифициращ залог ще получи безплатен единичен залог на стойност в зависимост от настъпване на предварително определено събитие. При отсъдена дузпа размерът на бонуса ще бъде 10 лв., при показан червен картон – 15 лв., а при отбелязан автогол – 20 лв. При настъпили две или повече от тези събития в срещата, размерът на безплатния залог ще бъде този, който е с най-високата стойност.

Напоследък, Локомотив се превърнаха в най-трудния съперник за ЦСКА. През последните три сезона рекордьорите по титли имат повече победи срещу Лудогорец (четири) отколкото срещу „смърфовете” (две)! Но моментът е повече от подходящ за обръщане на тази тенденция. 

Локомотив пропадат свободно – от началото на годината имат две победи и четири загуби за първенство, отпаднаха и от Купата на България. Мястото им в първата шестица на Първа лига изстина и до края им остава единствено да се борят за място в баража за Лигата на конференциите. Ако изобщо имат мотивация за това.

Говорейки за мотивацията, ЦСКА са изправени пред дилема. Девет точки пасив при седем оставащи мача за първенство, включително гостуване в Разград, е нереалистично да бъдат покрити. Във вторник е и първият полуфинал за купата срещу Славия, където могат да пробват да спасят донякъде сезона. Макар че за публиката на „червените” това изобщо няма да е утешение.

Дори без наказания за три мача Стойчо Младенов, ЦСКА са фаворит в петъчната вечер с коефициент от WINBET за победа 2.00. Но справедливостта изисква да се отбележи, че тимът не е печелил извън София от 19 септември! През това време бяха записани три равенства и четири загуби на всички фронтове, което до голяма степен обяснява изоставането от Лудогорец. Иначе равенството в петък е с коефициент 3.55, а победата за Локомотив – с 3.85.

Залозите за тази среща, поставени с реални средства за игра, са валидни и за WINBET OPEN Tурнир Спорт както и за спечелване на талони за участие в разпределението на печалбите в WINBET OPEN Бонус игра.

За планирането на залозите за този мач, най-добрият ориентир като че ли е двубоят за купата през миналия месец, спечелен от ЦСКА с 2:0. Затова са интересни още и пазарите „Двата отбора да отбележат – Не” с коефициент 1.70 и „Брой голове под 2.5” за 1.63.

*Коефициентите са валидни към 9:30 ч. на 7 април 2022 г. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.