Новак Джокович извървя 27 стъпки по пътя към календарния Голям шлем. Сърбинът спечели „Аустрелиън Оупън”, „Ролан Гарос” и „Уимбълдън” и достигна финала на US Open. Победа в неделя ще го обезсмърти като едва вторият в Откритата ера на тениса с четири титли от Шлема в рамките на календарната година след Род Лейвър през 1969 г. В неделя в Ню Йорк Джокович има среща с историята, но какво мисли по въпроса Данил Медведев?

Предложенията на WINBET за US Open са в секция Спорт на сайта winbet.bg.

Пътят на Медведев до финала бе като разходка в парка. Руснакът загуби общо един сет, като  срещна само двама от поставените в схемата и не му се наложи да се изправя срещу съперник от първите 15 в света. Джокович вървеше по подобен график до четвъртфиналите, когато нещата загрубяха. Но макар че бе затруднен, сърбинът елиминира Беретини и Зверев (прекъсвайки серията му от 16 поредни победи) и стигна до деветия си финал на US Open.

При всичката история, събрана в неделната вечер на „Артър Аш Стейдиъм”, изглежда невъзможно да не се доверите на Джокович. WINBET дава коефициент 1.36 за победа на сърбина във финала, а това, колкото и да е странно, е вторият най-висок за Ноле от всички финали на Шлема тази година. Което при баланс 5-3 срещу Медведев е обяснимо.

Ала руснакът е 24-3 в последните три месеца, като спечели титлите в Майорка и Торонто. Плюс това играе финал на US Open за втори път в последните три издания и обстановката му е повече от позната. Преди две години Медведев навакса два сета изоставане срещу Надал преди да отстъпи в петсетов трилър. „Данил Медведев са спечели сет – Да” за 1.38 изглежда обещано, а оттам и „Общ брой геймове над 35.5” за 1.62 (бройката бе надмина лесно в двата последни финала на Джокович в Шлема тази година).

А говорейки за продължителността на мача интересн въпрос е дали ще бъде пренаписана историята на US Open? За 140 години от създаването си турнирът никога не е виждал три поредни петсетови финала. Такива имаше през 2019 и 2020 г. и ако вярвате, че серията ще продължи, „Точен резултат 3:2 Джокович” WINBET предлага при коефициент 5.50, а „Точен резултат 3:2 Медведев” – при 9.00.

Коефициентите са валидни към 2:00 ч. на 12 септември 2021 г. За катуалните коефициенти, моля посетере winbet.bg.