Джуджетата надигат глава на световната купа Туенти20
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

КРИКЕТ: Джуджетата надигат глава на световната купа Туенти20

Победа за Шотландия срещу Намибия, Папуа Нова Гвинея също ще бият

05 юни 2024 | Новини | минути време за четене |
Джуджетата надигат глава на световната купа Туенти20

Световния крикет борд си позволи сериозен експеримент в търсене на нови пазари, давайки на САЩ правото да бъдат съдомакини на световната купа във формата Туенти20.

Заедно със страните от Карибите, янките приемат най-амбициозното и гигантско издание на турнира с цели 20 участващи отбора. И противно на прогнозите новите страни, които са истински джуджета като история и традиции на фона на големите сили, засега не се дават.

Крикетът е един от повече от 30 спорта, за които сайтът winbet.bg предлага възможности и пазари за спортни залози.

НА ФОКУС: СВЕТОВНА КУПА КРИКЕТ Т20

Папуа Нова Гвинея – Уганда
Намибия – Шотландия
САЩ – Пакистан
Шри Ланка – Бангладеш

Де Минор ще вземе поне сет на Зверев
05 юни 2024 | Новини

Де Минор ще вземе поне сет на Зверев

Папуа Нова Гвинея – Уганда


Папуасите бяха на прага на най-голямата сензация в историята на световната купа. Насред Гаяна срещу домакините от Западните Индии (обединен отбор от държави в Карибския басейн, повечето бивши британски колонии) „барамундитата“ бяха на един оувър от знаменита победа. Шест топки преди края обаче сборът им от 136 бе надминат и чудото не се получи.

Уганда бяха на другия полюс. Дебютантите записаха едва 58 точки срещу Афганистан и понесоха една от най-тежките загуби от създаването на световната купа.

На книга Уганда нямат никакъв шанс и WINBET предлага коефициент за победа за Папуа Нова Гвинея 1.28*, което е доста щедро на фона на видяното през уикенда в първия кръг. Шансът на Уганда е да завали и мачът да бъде съкратен, защото във формат 10 или по-малко оувъра всичко е възможно. Но прогнозата за днес е дъждовете да преминат до обяд, т.е. и природата няма да е с тях.

🔥🔥🔥 Победа за Папуа Нова Гвинея – 1.28

Всичко от WINBET за Световна купа Т20 ->

Англия ще бият Исландия в мач с максимум три гола
04 юни 2024 | Новини

Англия ще бият Исландия в мач с максимум три гола

Намибия – Шотландия


Шотландия мачкаха Англия в съкратен заради лошото време мач, докато небето не се отвори и срещата не бе анулирана. Но дори без максималните две точки от нея, шотландците показаха на големия брат от Юга, че с тях трябва да се внимава.

Намибия се измъкнаха по терлици срещу Оман след супер оувър, което е крикет еквивалента на продължения. Но победата не радва особено, защото в група, в която е още и Австралия и само първите два отбора продължават напред, да не успееш да натрупаш разлика срещу аутсайдера е недопустимо.

След станалото в първия кръг Шотландия разбираемо минават за големи фаворити с коефициент за победа 1.75.

🔥🔥🔥 Победа за Шотландия – 1.75

САЩ – Пакистан

В Група А САЩ биха съседите от Канада в мача на откриването, но трудното за тях тепърва предстои. „Янките“ трябва да се преборят за място в следващия кръг с традиционните сили Индия (фаворит № 1 за трофея) и Пакистан и с бързо напредващите Ирландия и колко е трудна задачата би трябвало да се види още тук.

За Пакистан това е началото на участието и коефициентът на WINBET за тяхна победа (1.08) говори достатъчно. Тук е по-интересно да се пробват предложенията за най-резултатен играч на САЩ. Ставката за Андрийс Хаус (батиращ трети) е 4.00, а за следващият го Арън Джоунс (който блесна с рекордните дотук 94 ръна срещу Канада) – 5.00.

🔥🔥🔥 Най-резултатен играч на САЩ: Андрийс Хаус – 4.00

Лудият гений Рони О‘Съливан отново ще блесне в WINBET Snooker Special
01 юни 2024 | Новини

Лудият гений Рони О‘Съливан отново ще блесне в WINBET Snooker Special

Шри Ланка – Бангладеш

Двете страни направиха поредица от тестове през април и май, в които Бангладеш ядоха здрав бой на свой терен. Но пък Шри Ланка бяха кошмарни срещу Южна Африка в първия си мач (77 точки и всички бяха изгорени преди приключване на 20-те оувъра) и към тях трябва да се подхожда внимателно.

В най-кривата група на турнира, в която двата съперника ще се борят и с Нидерландия за една квота в следващия кръг, напрежението ще е огромно. Разликата тук би трябвало да дойде от боулърите, където Шри Ланка имат предимство, пък и за разлика от крушението онзи ден в Ню Йорк, мачът е в Далас, където точките валят.

Победа за Шри Ланка е оценена от WINBET на 1.44, като коефициентът потегли надолу последните часове.

🔥🔥🔥 Победа за Шри Ланка – 1.44

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

СНИМКИ: AFP

Тагове