Eксклузивният турнир с избрани рулетки на Pragmatic Play вече започна - WINBET News
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

ТУРНИР Eксклузивният турнир с избрани рулетки на Pragmatic Play вече започна

Играчите на сайта winbet.bg се състезават за общ награден фонд от 5 000 лв.

23 август 2021 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
Eксклузивният турнир с избрани рулетки на Pragmatic Play вече започна

Ексклузивният турнир с избрани рулетки на Pragmatic Play в секцията LIVE Kазино на сайта winbet.bg вече започна и ще продължи до 10:00 сутринта на 29 август 2021. Общият награден фонд от 5 000 лв. ще бъде поделен между първите 30 в крайното класиране.

В турнира са включени  игрите PP Speed Roulette, PP Live Roulette, Roulette Macao
и Roulette Azure, а минималният квалифициращ залог е само 1 лв.

За да участват в турнира, играчите ще трябва да реализират две последователни квалифициращи печалби, след два поредни квалифициращи залога на посочените маси. Квалифицираща печалба е тази, при която нейната стойност е над два пъти по–голяма от стойността на залога. Иначе казано, ако поставеният залог е, например, 20 лв., а печалбата е 41 лв., това е квалифицираща печалба, но ако печалбата е точно 40 лв. или по-малко, печалбата не е квалифицираща. Поради това, залози с коефициент на изплащане 1:1 (червено/черно, нечетно/четно, 1:18/19:36) няма да се отчитат към резултата на играчите в турнира.

За всяка поредна квалифицираща печалба, независимо от нейната стойност, участниците в турнира ще печелят точки, като за две поредни печалби играчите ще печелят по 1 точка, за трета поредна печалба 2 точки и т. н. като за всяка следваща поредна квалифицираща печалба, спечелените точки ще се увеличават.

Общият сбор точки за периода на турнира, ще определи класирането на играчите и разпределението на общия награден фонд. В случай на равенство в точките, предимство ще има играчът реализирал печалбите си по-рано.

Шампионът в турнира ще спечели голямата награда в размер на 2000 лв., класираният на второ място ще спечели 1000 лв., класираният на трето място – 500 лв. и т.н.

Пълните правила за участие в този турнир са публикувани на сайта winbet.bg. 

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.