Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu
Menu

Последни новини:

ЕВРО 2024: Англия мечтае, но предимството е за Испания / УИМБЪЛДЪН: Крейчикова е фаворитка за титлата / КОПА АМЕРИКА: Аржентина ще вземат рекордна титла / ТУР ДЬО ФРАНС: Стана интересно - Вингегор пак е в играта / BREAKING NEWS: WINBET и Ботев Пловдив отново продължиха партньорството си / УИМБЪЛДЪН: Полуфиналите не предлагат особена интрига / ФУТБОЛ МИКС: Поне три гола в сблъсъка на върха в Швеция / ЛИГА ЕВРОПА: Ботев Пловдив дебютира срещу стар душманин / КОПА АМЕРИКА: Уругвай ще отстранят и Колумбия / ФУТБОЛ МИКС: Интернасионал ще бият Жувентуд за Купата на Бразилия / ЕВРО 2024: Англия и Нидерландия може да предложат неочаквано резултатен мач / УИМБЪЛДЪН: Синер и Алкарас ще са полуфиналисти / КОПА АМЕРИКА: Аржентина ще се помъчат за победа над Канада / ЕВРО 2024: WINBET засилва емоцията от решаващите мачове / ЕВРО 2024: Когато Франция е на терена, головете ги няма никакви /
Начало » ЕВРО 2024: WINBET засилва емоцията от решаващите мачове

ЕВРО 2024: WINBET засилва емоцията от решаващите мачове

Завишени коефициенти за последните мачове от първенството

До края на Европейското първенство останаха три мача – полуфиналите Испания – Франция и Нидерландия – Англия, а финалът е в неделя, 14 юли.

Подобно на летните температури, напрежението се засилва, а емоциите кипят все повече и повече, поне за феновете на отборите, останали в топ 4.

В тон с решителните битки за европейския трон, сайтът winbet.bg предлага на регистрираните си потребители нова функционалност за до 200% произволно завишен коефициент за всеки един от трите двубоя до края на Евро 2024.

На случаен принцип сред активните клиенти в секция „Спорт“ ще се визуализират четирима футболисти, представящи отборите от финалната четворка на първенството. Потребителите трябва да изберат един от тях и да видят каква е стойността на завишения коефициент, който се крие под играча. Тази стойност може да бъде 200%, 150%, 100%, 70%, 50%, 30%, 20% или 10%.

Въпросният завишен коефициент трябва да бъде добавен в игралния профил на потребителя в секция „Моите оферти“, чрез натискане на бутона „Приеми бонуса“, и може да бъде използван веднага за един мач от Евро 2024.

Всичко от WINBET за Евро 2024 ->

Ето пример как работи тази функционалност: в случай, че потребителят получи 150% произволно завишен коефициент постави залог на пазар с коефициент 2.65 с избор на отметка „Използвай произволно завишен коефициент“, то коефициентът ще се промени на 6.63 (завишаване със 150%). Остава единствено да бъде добавена и стойността на избрания залог. При успешен залог, резултатът от него ще отрази завишения коефициент.

Опцията на WINBET се отнася само за единични залози, поставени преди началото на избрания мач от Евро 2024. Няма минимална стойност на конкретния залог, а максималната е 100 лв. Минималният квалифициращ коефициент на поставения залог е 1,80.

Пълните правила на функционалността за До 200% произволно завишен коефициент са на сайта winbet.bg.