Европейският дебют на ЦСКА 1948 мина незабелязан и пред почти празни трибуни. Картинката ще се повтори на реванша, защото заради наказание от УЕФА за расизъм ФКСБ няма да могат да разчитат на публика.

Така или иначе, в тишината на „Триумфалната арка“ в Букурещ, 1948 изглеждат обречени да се сбогуват с Лигата на конференциите.

С Персонален POWER BOOST, всички регистрирани потребители на winbet.bg могат да получат завишен коефициент за тази среща.

Преди седмица на „Васил Левски“, третите през миналия сезон в Първа лига проклинаха късмета и вкупом твърдяха, че не са заслужавали да загубят. Истината е, че показателите на двата отбора бяха изумително близки, но европейският опит на ФКСБ се оказа решаващ. Гостите вкараха с втория си точен удар (от общо три в срещата) и задържаха преднината си напук на тенденцията да допускат гол във всеки свой мач.

Всъщност, бившите европейски клубни шампиони навъртяха две поредни чисти мрежи след като в неделя биха и в гостуването си на Оцелул (2:0), с което се върнаха на първото място в румънското първенство. При това треньорският триумвират на ФКСБ направи цели пет промени в състава. Една от тях бе халфът Джордже Джокович, който след изтърпяното наказание ще може да играе в реванша.

1948 отново ще са без Ивайло Чочев и липсата на вдъхновителя им от миналия сезон не е лесно да бъде запълнена. За реванша в Букурещ сайтът winbet.bg дава огромно предимство на ФКСБ с коефициент за победа 1.75*, срещу 3.92 за равенство и 5.55 за 1948 (предложения с 0% марж). Но последните нямат победа в истинско гостуване на какъвто и да било фронт от 5 април насам и да се чака такава точно сега, не е много разумно.

Липсата на Чочев съчетана с новооткритите умения на ФКСБ да играят в защита, навежда на мисли за „Двата отбора да отбележат – Не“ с коефициент в WINBET 1.74, „ЦСКА 1948 брой голове под 0.5“ за 2.12 и „Брой голове под 2.5“ за 1.72.

Тук доста привлекателно е и предложението „ФКСБ да победи на нула – Да“ за 2.60, обещаващо отлична възвръщаемост.

СУПЕР ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

⚽ И двамата вратари да направят спасяване и в двете полувремена: Да – 3.00
⚽ Старши треньор или резерва (извън игра) да получи картон: Да – 3.50

ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

⚽ И двата отбора да извършат нарушение преди 09:59: Да – 1.65
⚽ Гол преди 30:59: Да – 1.90

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: IMAGO