Груповата фаза на Голд Къп приключва в нощта на вторник срещу сряда българско време и интригата в групите С и D е огромна. От осемте отбора в тях само два са спокойни за бъдещето– класиралите се за следващия етап Панама и вече отпадналите Куба, а три от четирите места за четвъртфиналите остават свободни до последно.

WINBET дава отлични възможности за залози и за четирите мача.

Гваделупа и Гватемала водят с по четири точки в класирането в група D преди прекия си сблъсък, но Канада са само на две зад тях и в мача срещу опашкарите Куба ще си оправят головата разлика (втори по значение фактор след точките). Затова е много вероятно единият от двата лидера в крайна сметка да отпадне, което прави двубоя им толкова интригуващ. Но ако дори равенството да стига на Гваделупа, съперникът се нуждае от победа, за да е сигурен в продължаването си към четвъртфиналите.

Предвид огромната важност на срещата, вариантът „Брой голове – Под 2.5 гола“ изглежда силно препоръчителен. На сайта winbet.bg той върви с коефициент 1.78*. Такава е развръзката в последните шест мача на Гватемала, както и в единствения пряк сблъсък между двата отбора наскоро. Той бе на Голд Къп преди две години и завърши 1:1 в редовното време (успех за гваделупци след дузпи).

„1-во полувреме – Брой голове – Под 1.25“  за 1.52 е друг интересен пазар в тази линия. Този изход бе факт в три от общо четирите двубоя на тези два тима в групата досега, като единственото изключение беше разгромната победа на Гваделупа над аутсайдера Куба с 4:1. Ако се залага на това Матиас Фаетон да е двойно окрилен от двата си гола срещу кубинците и обявения си трансфер в ЦСКА, ставката от 3.35 да отбележи по всяко време определено си струва.

Победата със сигурност би класирала Мартиника на четвъртфиналите, но не е ясно дали ще е достатъчна за Коста Рика. Изненадващо за мнозина, костариканците са последни в група С, без победа и само с една точица. Съперникът, може би също толкова сюрпризиращо, е на второто място, с две точки повече след победата си над Ел Салвадор на старта.

Лос Тикос спечелиха и четирите си предходни сблъсъка с този опонент, но нямат победа вече пет поредни мача от март насам, в които записаха и четири поражения. Островитяните от френската отвъдморска територия в Карибско море са на другия полюс и спечелиха три от

последните си четири срещи, а поражението в този период бе от силния тим на Панама.

Затова „Двоен шанс – Равенство или Мартиника“ с коефициент 2.21 е като че ли за предпочитане, в сравнение с 4.00 за равенство или 5.50 за „двойка“. Победата за костариканците умножава заложените пари по 1.59 при успех.

„Двата отбора да отбележат – Да“ за 1.95 е залог, подкрепен от статистиката. Такъв изход имаше в четири от последните пет мача на Мартиника и в два от последните три на символичните домакини. В подобна линия вървят още „Мартиника – Брой голове Над 0.5“ (1.66) и „Мартиника Мултиголове 1-2“ (1.71).

WINBET ЛИГА: Кой ще отбележи повече голове?

Гватемала vs. Панама

Ел Салвадор vs. Гватемала

Панама vs. Коста Рика

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: IMAGO