Вие сте тук:

ФУТБОЛ - ОКОЛО СВЕТА:
Фенербахче вкарват и в двете полувремена, гол-гол в дербито на Сао Пауло

Ъндърът в Нубленсе – Коло Коло изглежда почти сигурен

Лига на конференциите, Световно първенство за жени, дерби на Сао Пауло за Купата на Бразилия – любопитни предложения от тези и други турнири са на разположение на любителите на спортни залози, а WINBET предлага изгодни коефициенти в множество интересни пазари в тези мачове.

В ТАЗИ СТАТИЯ: 

УЕФА ЛИГА НА КОНФЕРЕНЦИИТЕ: Фенербахче – ФК Зимбру Кишинев

СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО ЗА ЖЕНИ: Испания (Ж) – Замбия (Ж)

КУПА НА БРАЗИЛИЯ: Коринтианс – Сао Пауло

ИСЛАНДИЯ – ВИСША ЛИГА: Стярнан Гарбадае – Фрам Рейкявик

ЧИЛИ – ПРИМЕРА ДИВИСИОН: Нубленсе – Коло Коло

#

Match Plus – вълнуващият безплатен турнир с футболни прогнози в Winbet Plus

Общият награден фонд на турнира достига 5 000 лв.

УЕФА ЛИГА НА КОНФЕРЕНЦИИТЕ: Фенербахче – ФК Зимбру Кишинев

Фенербахче са вкарвали поне по два гола в предходните си девет двубоя на собствен терен във всички състезания и спечелиха последните четири от тях. Затова, въпреки че три поредни официални срещи на Зимбру предложиха по максимум две попадения, очакванията са тази черта да бъде премината. По-препоръчителният залог обаче тук е „Фенербахче – Да отбележи и в двете полувремена – Да“, като на сайта winbet.bg пазарът е с коефициент 1.46*.

СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО ЗА ЖЕНИ: Испания (Ж) – Замбия (Ж)

Победителят в този двубой не подлежи на съмнение, така че трябва да се търсят други пазари отвъд твърдите знаци. Такъв определено изглежда да е „Най-резултатно полувреме – 1во полувреме“ със ставка 2.79, който е излизал в предходните три двубоя на иберийките. Те със сигурност ще искат да решат мача преди почивката и да контролират темпото след нея, което обещава да осъществи печалбата.

КУПА НА БРАЗИЛИЯ: Коринтианс – Сао Пауло

В местното дерби за Купата на Бразилия се очакват доста голове. В предходните му пет издания и Коринтианс, и Сао Пауло стигнаха до попадения, а такава развръзка има и в три поредни официални мача на гостите през сезона. Като добавим и факта, че домакините не са се разписвали само в един от последните си 11 двубоя на свой терен във всички състезания, „Двата отбора да отбележат – Да“ с коефициент 2.09 изглежда същински подарък от WINBET.

ИСЛАНДИЯ – ВИСША ЛИГА: Стярнан Гарбадае – Фрам Рейкявик

Със серия от шест официални домакинства без загуба, в това число пет победи, и при шест поредни поражения на Фрам като гост, победата на Стярнан изглежда единствен възможен изход при ставка 1.60. „Брой голове – Над 2.5 гола“ (1.40) може да бъде добавено тук, тъй като такъв е изходът на 80% от предходните 10 преки сблъсъка между тези отбори.

ЧИЛИ – ПРИМЕРА ДИВИСИОН: Нубленсе – Коло Коло

Има серии от четири мача въобще и пет у дома на Нубленсе с по максимум две точни попадения, както това се е случвало и в предходните три сблъсъка на тима с Коло Коло. Такъв изход е имало и в осем от последните девет официални визити на гостите, така че „Брой голове – Под 2.5 гола“ е очевидният избор тук. WINBET би възнаградил печалба в този пазар, умножавайки залога по 1.72.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

Прочетено: 244
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-7529 от 13.09.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.