Мъжките четвъртфинали на Уимбълдън до един завършиха с победа на фаворита, макар че само Карлос Алкарас спечели своя чисто. Въпросът кой ще е № 1 в света при мъжете ще намери отговор най-рано в петък, докато при жените още днес смяната на караула може да е факт.

С Персонален POWER BOOST, всички регистрирани потребители на winbet.bg могат да получат завишен коефициент за всяка среща от Уимбълдън.

Спомените от миналогодишния четвъртфинал между двамата са пресни. Тогава Яник Синер поведе с два сета, но бе подложен на „пълен ремонт“ от Новак Джокович.

Полуфиналът е първи на Голям шлем в кариерата на италианеца, а стигането му до него стана някак незабелязано. Синер не срещна съперник от Топ 40 на света и сега летвата се вдига неимоверно.

Джокович загуби сетове в два поредни мача и напоследък започването на мача не му се удава. А проспаният старт срещу Синер през 2022 г. е обица на ухото му.

Победата на сърбина не изглежда да буди съмнение и коефициентът на WINBET за такава (1.18*) е най-ниският в полуфиналите на сингъл изобщо. И не само по тази причина „Новак Джокович -2.5 сета“ за 2.00 изглежда разумен избор. А наред с него – и „Брой геймове под 38.5“ за 1.77.

ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

 

🎾 Общо асове: Над 18.5 – 1.95
🎾 Общо двойни грешки: Над 5.5 – 1.95
🎾 Общо пробиви: Над 5.5 – 1.85
🎾 Продължителност на мача: Над 168.5 минути – 1.85
🎾 Новак Джокович асове и двойни грешки Сет 1: Над 2.5 – 1.65
🎾 Яник Синер асове и двойни грешки Сет 1: Над 3.5 – 2.00

Загубата на Ига Швьонтек на четвъртфинал отвори широко вратата пред Арина Соболенко. При победа срещу вицешампионката от миналата година, белорускинята ще оглави световната ранглиста за първи път в кариерата си. Соболенко играе най-убедително от всички оцелели до тази фаза, като загуби само един сет дотук – срещу новоизлюпената французойка Варвара Грачова във втори кръг.

Онс Жабур взе вчера реванш за поражението от Елена Рибакина в миналогодишния финал, но годината ѝ върви трудно, а и изостава с 1:3 победи в преките мачове между двете. На бавна настилка тунизийката ще е равностойна, но на трева сервисите на Соболенко са смъртоносни.

WINBET предлага коефициент 1.68 (0% марж) за победа на белорускинята срещу 2.44 за Жабур. „Арина Соболенко -2.5 гейма“ е оценено на 1.94, но само една от победите й в това съперничество не бе двусетова. „Точен резултат 0:2“ се предлага за 2.44, а „Арина Соболенко брой геймове под 12.5“ за 1.93 също си струва да бъде търсено.

ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

🎾 Общо пробиви: Над 5.5 – 1.80
🎾 Брой асове: Над 10.5 – 1.75
🎾 Брой двойни грешки: Над 6.5 – 1.80
🎾 Първи пробив: Арина Соболенко – 1.75
🎾 Продължителност на мача: Под 105.5 минути – 1.90

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

СНИМКА: AFP