WINBET с мега предложение за мач №4 от финалите в НБА

Финикс Сънс продължават да са на средата на пътя до първата си титла в историята на Националната баскетболна асоциация (НБА) и водят с 2:1 победи срещу Милуоки Бъкс във финалната серия. „Слънцата” спечелиха два идентични мача у дома (118:105 и 118:108), но не можаха да противопоставят нищо на Янис Адетокунбо в мач №3 и Милуоки се върнаха в играта след успех 120:100. Мач №4 от серията за титлата в НБА е тази нощ от 4:00 ч. българско време и WINBET има мега предложение за феновете на баскетбола.

Всички активни потребители на сайта winbet.bg, които направят предварителни, единични залози за срещата на стойност поне 20 лв. при коефициент минимум 1.30, ще получат по 1 лв. бонус залог за всяка тройка отбелязана в мача, включително и в продълженията на срещата, ако има такива.

1 лв. Бонус за всяка тройка

Затова е хубаво да отбележим, че Финикс вкараха 40 тройки от 105 опита дотук в серията (включително 20 от 40 стрелби в мач №2). Милуоки успяха в 39 от 103 шута за три точки във финалите и в общи линии затвърдиха реномето си на един от най-често стрелящите от дълга дистанция отбори в НБА (само Юта, Портланд, Голдън Стейт и Торонто в редовния сезон и ЛА Клипърс в плейофите имат повече успешни опити от Янис и компания).

Бъкс влизат като фаворити в мач №4 и WINBET дава коефициент 1.57 за победа на домакините. Адетокунбо имаше две чудовищни представяния поред (42 точки и 12 борби в мач №2, 41 точки и 13 борби в мач №3) и постави дилема пред Финикс: Дали изобщо да опитват да го спрат или да се концентрират върху останалите в петицата? В крайна сметка, не само Финикс, а почти никой отбор в НБА няма атлет като „Гръцкия изрод”. В мач №3 Янис бе активно подпомогнат от Джру Холидей и Крис Мидълтън и ако това се повтори тази нощ, победата на домакините не ще буди съмнение. И тогава „Милуоки -3” за 1.71 ще е лесно постижимо.

Интересни са предложенията на WINBET и за индивидуални статистически постижения в мача. Лидерът на Финикс, Крис Пол, имаше неособено запомнящо се представяне в третата среща от серията (9 успешни от 18 опита за стрелба от полето, само 1 от 4 успеха от тройката) и спокойно може да се заложи за позитивен обрат във формата му на „Крис Пол над 21.5 точки” при коефициент 1.83. В мачове №2 и №3 от Янис бяха свалени оковите и гръкът вкарваше по над точка за минута престой на терена. С такава успеваемост „Янис Адетокунбо над 34.5 точки” за 1.83 ще бъде лесно постигнато.

Джей Краудър е в супер серия от тройката (6 от 7 опита в мач №3, 9 от 12 сумарно в последните две срещи), затова „Джей Краудър над 2.5 тройки” при коефициент на WINBET 1.70 също е повод за размисъл. Но внимание: Краудър изпили коша в мач №1, като не вкара нито веднъж от осем опита (пет от тройката и три за две точки). За сметка на това в подкошието бе стабилен и постоянен (9, 10 и 6 борби съответно), тъй че „Джей Краудър над 5.5 борби” за 1.64 звучи логично.

И последно по ред, но не и по значение: Янис умее почти всичко в баскетбола, но стрелбата от тройката не е силна негова страна. Адетокунбо не успя нито веднъж от далечна дистанция в мач №3, а в серията балансът му е 2 успеха от 9 опита. И затова може би ще бъдете изкушени от „Янис Адетокунбо под 0.5 тройки”? Коефициентът на WINBET за този пазар е 2.60!

Снимка: Sportal.bg