Индепендиенте дел Вайе е скромен еквадорски клуб с нескромни амбиции, който засега обаче е спечелил само пет трофея в 64-годишната си история. Но в сряда вечер джуджето може да се превърне в гигант след мача-реванш за Рекопа Судамерикана или иначе казано Суперкупата на Южна Америка по футбол.

Индепендиенте водят с 1:0 от първия финал и просто трябва да удържат 90 минути срещу Фламенго на „Маракана”.

Преди седмица Матео Карбахал вкара единственият гол и както се предполагаше това стана след почивката, когато гостите се задъхваха в безумната надморска височина на еквадорската столица. Индепендиенте обаче бяха принудени да довършат мача в намален състав след изгонването на халфа Хулио Ортис, който ще е наказан за реванша.

Идея от WINBET

През уикенда Индепендиенте стартираха с победа първенството на Еквадор, записвайки 3:1 срещу Мишук Руна. На терена бяха предимно резерви, а повечето от участвалите срещу Фламенго дори не попаднаха в групата. По същия начин подходиха и „червено-черните”. С втория си състав Фламенго биха с 1:0 Ботафого и почти си гарантираха първото място в редовния сезон на шампионата на Рио де Жанейро.

Преди три години Фламенго спечелиха трофея след 2:2 и 3:0 срещу същия този съперник. Габриел Барбоса бе сред голмайсторите в реванша тогава и на плещите му ще легне отговорността и сега. А за разлика от първата среща, този път най-вероятно няма да вали и едно от предимствата на Индепендиенте изчезва.

Срещу Фламенго е трудно да се залага въпреки пасива. Сайтът winbet.bg предлага победа за домакините при коефициент 1.27* (срещу 9.50 за Индепендиенте и 5.50 за равенство). Тъй като той е достатъчно нисък и не квалифицира за участие в промоцията „Бонус колонка” подсилване под формата на „Фламенго -1.5 гола” за 1.80 не е лошо решение.

По отношение на резултатността е редно да се спомене, че само един мач в историята между тези съперници не донесе суха мрежа. В тази посока „Двата отбора да отбележат – Не” за 1.72 е продължение на тенденцията.

Също така, от началото на 2023 г. Фламенго допуснаха само един гол в четири мача на „Маракана” Предложението на WINBET „Индепендиенте дел Вайе брой голове под 0.5” е оценено на 1.85. В същата посока е и „Първо полувреме – Първи гол Фламенго” за 1.61. Въобще, в полза на Фламенго въображението може да се развихри. Защото в някаква степен мачът е и референдум за бъдещето на треньора Витор Перейра, който дотук се провали на всички международни фронтове.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Коефициентите подлежат на промяна. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg

СНИМКА: Rodrigo BUENDIA / AFP