Вие сте тук:

ЕВРО 2024 - КВАЛИФИКАЦИИ:
Франция ще бие на нула, ъндър на Сърбия – Унгария

WINBET със супер завишен и завишени коефициенти за избрани срещи

Франция срещу обезкървените Ейре и лидерски сблъсъци в група Е и „нашата“ група G – това са гвоздеите на програмата от мачовете от квалификациите за Евро 2024 за четвъртък. А WINBET предлага завишени коефициенти за избрани срещи от нея.

 НА ФОКУС:

ЕВРО 2024 – КВАЛИФИКАЦИИ: Франция – Ейре

ЕВРО 2024 – КВАЛИФИКАЦИИ: Сърбия – Унгария

ЕВРО 2024 – КВАЛИФИКАЦИИ: Чехия – Албания

#

WINBET първи предлага ранно изплащане на залози за брой вкарани голове

Уникалната промоция вече е на разположение за клиентите на winbet.bg

Франция раздава справедливост и пердаши всички наред след злощастно загубения финал на световното първенство срещу Аржентина: четири победи от четири мача досега в квалификационния цикъл за Евро 2024, с девет вкарани гола и нито един получен е повече от красноречив показател за това.

Насреща им сега е коравият тим на Ейре, който обаче досега би само Гибралтар в групата и на всичко отгоре ще е без новата си звезда Ивън Фъргюсън и без капитана Шеймъс Коулман.

„Петлите“ са с пет поредни победи над „детелините“, а последната им не-победа е от далечната 2004 г. – нулево равенство на „Стад дьо Франс“ в световни квалификации. Тогава обаче в състава на „детелините“ бяха Рой Кийн, Деймиън Дъф и Роби Кийн, както и Шей Гивън, Стийв Финан и Джон О’Шей.

Сега в състава на Стивън Кени няма и помен от подобно качество, а отсъствието на контузените Фъргюсън и Коулман съвсем убива интригата. Неслучайно победа за Франция на сайта winbet.bg е с коефициент 1.23*, който дори не стига за промоцията Бонус колонка, а тази за Ейре е оценена на умопомрачителните 13.00.

Статистиката води към две други предложения, които заслужават повече внимание. Осем от предходните девет сблъсъка между тези съперници са с максимум две вкарани попадения, а гостите си остават все пак неудобни опоненти, затова „Брой голове – Под 2.5“ със ставка 2.16 е отлично предложение като стойност. Към това може да се добави и „Двата отбора да отбележат – Не“ с коефициент 1.53,

защото от вече споменатите девет преки сблъсъка, само в два „петлите“ са допуснали попадение, и то само по веднъж. Освен това е по-вероятно „зелените“ да се пазят направо за неделното домакинство срещу Нидерландия – реалният съперник за второто място в групата.

СУПЕР ЗАВИШЕН КОЕФИЦИЕНТ:

Да отбележи по всяко време: Килиан Мбапе – 2.05

Ъндърът изглежда „нарисуван“ в двубоя между лидерите в групата с тъжното участие на България – Сърбия и Унгария. Такава е развръзката и в трите предходни сблъсъка между двата отбора, както и в трите мача в този квалификационен цикъл досега на „плавите“. Унгарците пък нямат допуснато попадение вече в четири поредни срещи, три от които са ъндъри. Макар нападателите на двата отбора да са отлични, защитите ще вземат връх и този път. „Брой голове – Под 2.5“ върви със ставка 1.65, а твърдите знаци са с 0% марж, като фаворит е Сърбия със завишен коефициент 1.80.

И тук, като в мача между Сърбия и Унгария, се срещат лидери в своята група. Чехия, дори и без Патрик Шик, са фаворитите според WINBET – 1.58, срещу 6.50 за победа на Албания и 3.90 за равенство. От последните си седем срещи на своя земя, домакините не са били само Испания и Португалия, а албанците са далеч от това ниво, като се наложиха само над Фарьорските острови в последните си осем гостувания.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: AFP

Прочетено: 79
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-7529 от 13.09.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.