Първите два кръга от Европейското първенство за младежи до 21 години в Румъния и Грузия се запомниха най-вече със скандалното съдийство, което принуди УЕФА по спешност да въведе ВАР от четвъртфиналите нататък. За тях дотук се класираха Англия, Испания и Украйна, а за да ги последват, настоящите шампиони от Германия се нуждаят от чудо.

Англия нямат за какво да играят. Островитяните, които са смятани за най-скъпия състав на първенството, си гарантираха първото място в групата с победите срещу Чехия (2:0) и Израел (2:0).

В същото време, Германия са преследвани от невероятен невървеж. Бундестимът първо изтърва две дузпи при 1:1 с Израел, а в неделя, след 28 удара към вратата на Чехия, загуби с 1:2 след рикошет в 87-ата минута. За да продължи Германия трябва първо да победи на всяка цена, а сетне да чака помощ от Израел срещу Чехия. Първото е постижимо, предвид резервите, които се чака да излязат на терена за Англия.

Завишените коефициенти за мача на сайта winbet.bg са победа на Германия за 2.75*,  срещу 2.69 за Англия и 3.71 за равенство. Тук разумният залог изглежда „Двата отбора да отбележат – Да“ за 1.72, а „Брой голове над 2.5“ се предлага за 1.88.

Италия бяха така безочливо ограбени от съдиите срещу Франция (1:2), но пък в неделя на Скуадрата бяха спестени две очевадни дузпи в последните минути срещу Швейцария (3:2).

Норвегия са последни в групата си след загуби от Швейцария (1:2) и Франция (0:1), но аритметиката е на тяхна страна, въпреки че за да продължат им трябва победа с минимум два гола разлика. Ако Ерлинг Холанд (който има право да играе за страната си, но не бе селектиран) бе на терена, шансовете съществуваха, но без него разликата в класите е в полза на италианците.

Коефициентът за тяхна победа е 1.81, а „Италия брой голове над 1.5“ за 1.77 също е примамливо.

Мачът е в Тбилиси и за да продължат напред домакините се нуждаят от само точка. Грузия оглавяват група А след 2:0 над Португалия и 2:2 с Белгия и са единствените с победа в нея.

Нидерландците са втори след 0:0 с Белгия и 1:1 с Португалия. Но атаката на „оранжевите“ е доста ялова, а в същото време Грузия пуснаха гол в само в един мач тази година.

Коефициентите на WINBET са на страната на Нидерландия (1.70 срещу 5.00 за Грузия и 3.95 за хикс), но „Двоен шанс – равенство или Грузия“ за 2.16 звучи никак не зле. Препоръчителни залози тук са „Двата отбора да отбележат – Не“ за 2.04 и „Брой голове под 3“ за 1.62.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: Sebastian Kahnert / DPA via AFP