Вие сте тук:

ФУТБОЛ - ОКОЛО СВЕТА:
Гол-гол в Атланта, Родъръм се пропукват преди почивката

WINBET със завишени коефициенти за мача от МЛС

Оувър в Бразилия, ъндър в Индия и още добри предложения за футболни залози от цял свят в началото и средата на седмицата представя WINBET. За едно от тях – двубой от Мейджър Лийг Сокър (MLS), има и завишени коефициенти за твърдите знаци.

НА ФОКУС:

САЩ – MLS: Атланта Юнайтед – Кълъмбъс Крю

АНГЛИЯ – ЧЕМПИЪНШИП: Родъръм – Ипсуич

ИНДИЯ –СУПЕРЛИГА: Пенджаб – Хидерабад

ИТАЛИЯ – СЕРИЯ Б: Kалчо Леко – Специя

БРАЗИЛИЯ – СЕРИЯ А: Америка – Коритиба

#

Match Plus – вълнуващият безплатен турнир с футболни прогнози в Winbet Plus

Общият награден фонд на турнира достига 5 000 лв.

Двата отбора да отбележат – Да“ е добрият избор тук, но не просто защото Атланта и Кълъмбъс Крю разполагат с голаджии като Йоргос Якумакис и Кучо Ернандес, а и заради статистиките. На winbet.bg коефициентът не е най-високият – 1.40*, но може да се комбинира с „1-во полувреме – Брой голове Над 1“ (също 1.40) за по-добра стойност на залога. И като споменахме по-високи стойности, на когото му се играе твърд знак, в този двубой има 0% марж.

АНГЛИЯ – ЧЕМПИЪНШИП: Родъръм – Ипсуич

Родъръм неизменно са допускали попадение в своята врата вече в 13 последователни мача, а в последните в 86% от двубоите на Ипсуич през сезона има гол преди почивката. Когато съберем тези тенденции, логиката насочва към „1-во полувреме – Родъръм Юнайтед – Чиста мрежа: Не“. Ставката е 1.55, което спокойно се класира за промоцията Бонус колонка.

ИНДИЯ –СУПЕРЛИГА: Пенджаб – Хидерабад

Ъндърът тук е с такава цена, че не бива да се изпуска с лека ръка. Двата опашкаря в индийската Супер Лига,са вкарали общо седем гола в сумарно 11 мача, а Хайдерабад конкретно са в серия от двубои с под три попадения. Коефициент от цели 1.85 за този пазар в този мач изглежда същински подарък.

ИТАЛИЯ – СЕРИЯ Б: Kалчо Леко – Специя

И тук имаме два отбора доста надолу във временното класиране в италианската Серия Б. Калчо Леко са скарани с „чистите мрежи“ у дома, като вече осем пъти поред допускат попадение на „Ригамонти Чепи“. Освен това наличието на поне един гол преди почивката на този стадион е гарантирано от статистиката. Всички пътища определено водят към „1-во полувреме – Специя – Брой голове Над 0.5“ (1.90).

БРАЗИЛИЯ – СЕРИЯ А: Америка – Коритиба

Гол-гол (1.72) е доста вероятен изход на тази среща с оглед на представянето на двата отбора, но също толкова големи са шансовете и за оувър, при това с дори по-висока стойност. Гонсало Мастриани от Америка Минейро и Робсон от Коритиба със сигурност имат качествата да преодолеят защити от класата на съперника, при това шоуто се очертава да започне още преди почивката. „Брой голове Над 2.5“ с коефициент 1.75 от WINBET е отлично предложение.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: IMAGO

Прочетено: 95
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-9808 от 27.11.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.