Вие сте тук:

ФУТБОЛ - ОКОЛО СВЕТА:
Гол-гол в мача на Ал-Насър, ъндър на Тукуман – Талерес

Възможност за Ранно изплащане на оувър в мача на Суонзи и Уотфорд

Кристиано Роналдо срещу Филипе Коутиньо в азиатската Шампионска лига, плей-ин в Мейджър Лийг Сокър (MLS), голове в Чемпиъншип и още възможности за залози от цял свят в средата на седмицата отново са тук и скуката е изключена с предложенията на WINBET.

НА ФОКУС:

АФК – ШАМПИОНСКА ЛИГА: Ал Насър – Ал Духаил

АНГЛИЯ – ЧЕМПИЪНШИП: Суонзи – Уотфорд

АРЖЕНТИНА –КОПА ДЕ ЛА СУПЕРЛИГА: Атлетико Тукуман – Талерес Кордоба

САЩ – MLS:  Ню Йорк Ред Булс – Шарлот

БРАЗИЛИЯ – СЕРИЯ А: Атлетико Паранаензе – Америка МГ

#

ПСВ ще се измъкнат от дъното на група “B”

Голове на Фейенорд – Лацио, чиста мрежа на Барселона

АФК – ШАМПИОНСКА ЛИГА: Ал Насър – Ал Духаил

Ал Насър са с пълен актив след двата си мача в групата, докато Ал Духаил още чакат първата си победа, която надали ще дойде точно сега. Тук по-скоро може да се търси „Двата отбора да отбележат – Да“, което на winbet.bg се оценява на 2.20* и се случи в три от предните четири преки сблъсъка между съперниците и в последните шест мача на домакините.

АНГЛИЯ – ЧЕМПИЪНШИП: Суонзи – Уотфорд

Оувърът изглежда препоръчителният избор в този сблъсък, като е излизал в шест от предните му седем издания и също в последните пет мача на Суонзи Сити през сезона. Допълнителна тежест на залога „Брой голове – Над 2.5“ (1.91) дава и фактът, че Уотфорд нямат „чиста мрежа“ вече в 16 поредни визити. Очакванията са серията да продължи още през първото полувреме и нищо чудно да видим в действие промоцията Ранно изплащане за брой голове, предлагана само и единствено от WINBEТ при вкарване на два гола до 32:59 минута на мача.

АРЖЕНТИНА –КОПА ДЕ ЛА СУПЕРЛИГА: Атлетико Тукуман – Талерес Кордоба

Сериите от ъндъри на двата отбора – седем мача у дома на Атлетико Тукуман и четири изобщо на Талерес, както и предните им сблъсъци накланят везните към този пазар. Освен това никой от тези опоненти не може да се похвали с наличие на особено качествени нападатели и голмайстори. „Брой голове – Под 2.5“ може да е с ниския коефициент 1.53, но поне е сигурен и е квалифициращ за промоцията Бонус колонка.

В плей-ин мачовете в МЛС има чудесни варианти за печалби, но може би най-привлекателният сред всички тях е „1-во полувреме – Шарлот – Брой голове Над 0.5“. Причината е, че макар Ню Йорк Ред Булс да са без допуснато попадение вече над 200 минути поред, гостите са стигали до гол преди почивката неизменно в последните си четири мача. Този пазар е доста обещаващ, при ставката от 2.50.

В този бразилски мач може да се окаже златен за залагащите. Като се има предвид, че повече голове са вкарани преди почивката в последните пет мача на Атлетико Паранаензе и в последните на Америка Минейро, „Най-резултатно полувреме – 1-во полувреме“ с коефициент 3.00 изглежда същински подарък от WINBET. Бъдещият ас на БарселонаВитор Роке, за домакините и Паулиньо и Хълк за гостите подплатяват залога с головите си умения.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: Fayez NURELDINE / AFP

Прочетено: 75
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-9808 от 27.11.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.