Лудогорец все още не са си осигурили европейски футбол до Нова Година и пътят към групите на Лига Европа преминава през отстраняване на ФК Астана. Казахстанските шампиони имат аванс от 2:1 след мача на свой терен и изглеждат готови да се възползват от хаоса, царящ в отбраната на „орлите“.

Лудогорец могат да се броят за късметлии, че се отърваха с минимална загуба в първата среща. Ариегардът, дори след влизането на Ноа Сонко Сундберг, продължава да прилича на разграден двор. Вярно е, че в Първа лига Лудогорец са в серия от 293 сухи минути, но препятствията там (включая ЦСКА в настоящия им вид) са нищожни, на фона на съперниците, с които се срещат в Европа.

Шампионите продадоха анголеца Шоу в Израел, но той така или иначе бе нежелан, тъй че липсата му в реванша няма да се усети. Ще се усети обаче висящото положение на титулярния вратар Серджо Падт и халфа Доминик Янков, които не играха срещу ЦСКА и статутът им за четвъртък е под въпрос.

Астана пристигат в България отпочинали. Мачът им от местното първенство бе изигран още през май и шампионите на Казахстан имаха седмица за възстановяване преди реванша. Това ще им е от полза предвид междуконтиненталния полет до България, но в Разград ще се играе на естествена трева и разликата в скоростта на топката няма да е в полза на Астана.

За втори път през този сезон Лудогорец трябва да наваксват пасив на европейски реванш вкъщи и начинът, по който се справиха с КФ Балкани, бе красноречив. Сайтът winbet.bg предлага победа за „орлите“ при коефициент 1.50*, а „Да се класира – Лудогорец“ е оценено на 1.69. И на пръв поглед въпросът е просто „Как ще оформят преминаването си напред?“.

Една чиста мрежа би била добре дошла, но това ще е огромен проблем. Коефициентът на WINBET за „Астана брой голове над 0.5“ е 1.79 и е доста препоръчителен. По същата причина „Двата отбора да отбележат – Да“ за 2.05 си струва, защото Лудогорец пропуснаха да се разпишат само в три от последните си 20 европейски домакинства. В същата посока на мисли са още „Лудогорец да победи на нула – Не“ за 1.58 и „Брой голове над 2.5“ за 1.89. Защото за момента отсъствието на тримилионното лятно попълнение Куадуо Дуа не се забелязва.

СУПЕР ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

⚽  Дузпа в мача: Да– 3.50
Брой удари в гредата: Над 0.5 – 2.30
Двата отбора да извършат нарушение преди 09:59: Да – 1.60
Лудогорец да изпълни корнер от всеки ъгъл на терена: Да – 2.50
Вратар да получи картон: Да – 3.50
⚽ И двамата вратари да направят спасяване и в двете полувремена: Да – 3.00
⚽ Да отбележи по всяко време: Кирил Десподов– 2.25
⚽ Да отбележи по всяко време: Матиас Тисера – 2.25
⚽ Автогол в мача: Да – 10.00
⚽ Лудогорец да отбележи и в двете полувремена: Да – 2.63

ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:
⚽ Брой картони: Над 4.5 – 1.90
⚽ Брой корнери: Над 9.5 – 1.70
⚽ Да се класира: Лудогорец – 1.85

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: Startphoto.bg