Миналогодишните финалисти Флорида Пантърс приемат намиращите лицето си след началното лутане Едмънтън Ойлърс, а Тампа Бей Лайтнинг посрещат лидерите в Източната конференция на Националната хокейна лига (NHL) – Бостън Брюинс. 

За тези двубои във вторник рано сутринта българско време WINBET дава добри възможности за залози, особено в пазарите за третини.

Мачoвете от NHL се излъчват на живо в LIVESTREAM услугата на сайта winbet.bg. Услугата е достъпна за всички регистрирани клиенти на сайта без допълнително заплащане, изискване за депозит или минимален залог  в секция на На живо

Чрез услугата LIVESTREAM, клиентите на сайта на WINBET могат да проследят на живо и да поставят залози на срещите от NBA, Националната баскетболна лига на България (НБЛ), мачовете от първа и втора Бундеслига на Германия, както и още от най-силните футболни първенства в света, срещи от различни тенис турнири, волейболни мачове, тенис на маса, а също и събития от света на електронните и виртуални спортове.

Флорида са под пара с шест победи в последните си седем мача, но и Едмънтън се стегнаха с три последователни успеха след четири поредни загуби. Съперниците на Пантърс все пак бяха доста по-добри в успешните периоди на двата тима, така че повече стойност може да се търси при домакините. Да не говорим и за генералното представяне през сезона досега, където предимството им е явно. 

Да, Ойлърс смениха треньора си – наместо Джей Уудкрофт сега е Крис Ноблок, под чието ръководство бяха записани две от трите победи. И двете обаче бяха обрати, придружени със старите проблеми в защита, а звездите Конър МакДейвид, Леон Драйзайтъл, Ивендър Кейн и Зак Хайман още нямат нужната подкрепа от поддържащия персонал. Затова си заслужава ставката за „Победител (+ПР и дузпи): Флорида Пантърс“. На сайта winbet.bg тя е 1.80*.

Именно заради дефанзивните главоболия на гостите, плюс факта, че домакините имат шест мача с над 5.5 гола в последните осем, може да се заложи и на „1х2 и Брой голове 5.5 – Флорида Пантърс и Над 5.5“. Коефициентът е 3.00 и само евентуалното отсъствие на капитана на „пантерите“ Александър Барков заради коленна травма е в състояние да дерайлира залога.

Предвид традиционната резултатност в началото на двубоите и на Пантърс, и на Ойлърс, с чиста съвест следва да се подкрепят също „1-ва третина – Брой голове Над 1.5“ (1.62) и „1-ва третина – И двата отбора да вкарат: Да“ (2.30).

Тампа Бей изгубиха вече две от седемте си домакинства през сезона, докато Бостън са със смазващите шест победи в досегашните си седем визити. Ставката за „Победител (+ПР и дузпи): Бостън Брюинс“ е доста привлекателна на 1.75, още повече че се очаква гостите да натиснат отрано.

Брюинс спечелиха първата третина в шест от последните си седем мача, докато Тампа Бей я загубиха в предишните си пет двубоя. „1-ва 

третина – Победител – 2“ (2.55) е следователно логичен подход, както и „1-ва третина – Брой голове Над 1.5“ (1.72).

Оувърът също е подходящ залог, след като Тампа Бей са „Над 5.5“ в осем от последните си 10 мача, а Бостън – в три от последните си четири. Ако приемем, че гостите ще бият, „1х2 и Брой голове 5.5 – Бостън Брюинс и Над 5.5“ с коефициент 3.25 от WINBET е отличен вариант.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКИ: AFP