Четвъртите във временното класиране Викинг посрещат вторите Бран в най-интригуващия сблъсък от 12-ия кръг в норвежката Елитсериен. И макар в Скандинавия да е относително прохладно дори през лятото, горещината е гарантирана сега с обещанието за много голове. Двубоят е в събота, 24 юни, от 19:00 часа българско време.

Викинг гонят четвъртата си поредна победа над съперника и ще опитат да се върнат към успеха, след болезнената загуба с 1:3 от Сарпсборг 08 в предишния кръг. Гостите пък спечелиха последните си четири визити и седем от последните осем срещи изобщо, така че също имат самочувствието да искат трите точки.

На сайта winbet.bg шансът за победа на Бран се оценява на 2.32*, за успех за Викинг – на 2.76, а равенството – на 3.75. „Двоен шанс – Викинг или равенство“ е по-ограничаващ рисковете залог с коефициент 1.59.

Най-реалистичните пазари за този мач обаче са „Брой голове Над 2.5“ (1.44) и „Двата отбора да отбележат – Да“ (1.40). Поне по три вкарани попадения има в последните пет шампионатни срещи и на Викинг, и на Бран. И двата тима пък са стигали до голове в предходните осем двубоя в Елитсериен за тима от Ставангер и в пет на този от Берген. Други фактори да се залага на гореспоменатите пазари са представянето в атака на Викинг и Бран, както и бедствената защита на домакините.

В лигата и двата отбора вкарват средно по над два гола на мач, а Викинг допуска почти по два на всеки 90 минути. Това кара топреализатора на Бран – Борд Фине – да потърква доволно крака (и глава). Стрелецът има девет попадения за 11 кръга на сметката си и то все от игра. „Да отбележи по всяко време – Борд Фине“ се оценява от WINBET на 2.18, а тъй като Викинг са допускали първи гол в последните си четири домакинства, „1-ви голмайстор – Борд Фине“ (5.50) също заслужава внимание.

WINBET ЛИГАКой ще отбележи повече голове? Белгия U21 vs. Бран

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: IMAGO