АИК приема Марибор в среща-реванш от втория предварителен кръг на Шампионската лига. Мачът е на “Френдс Арена” в Стокхолм от 20:00 часа. Преди седмица в Словения местният първенец се наложи с 2:1, като головете паднаха още през първото полувреме. Футболистите на Марибор определено имат за какво да съжаляват, защото осезаемо превъзхождаха съперника си, отправяйки 21 изстрела към вратата срещу само 3 на сметката на шведите. И все пак гостите реализираха веднъж и това им дава големи шансове за ответната битка.

По принцип Марибор не е убедителен в гостуванията си в последно време – само един успех и цели три поражения, като те дори са последователни. Освен всичко словенците са допускали поне по едно попадение в осем от най-скорошните си десет визити, а в три от последните пет са инкасирали дори по два или повече гола. А сега на АИК му трябва победа с 1:0, за да продължи напред. 

Скандинавците надвиха в седем от последните си десет срещи на свой терен, в това число и в най-скорошните три. Притеснителното за Марибор е, че АИК е допуснал само едно поражение у дома в последните си 23 мача изобщо, което е за период от около 12 месеца. 

Логично от Winbet даваме предимство на АИК с коефициент 2.02 за “единица”, докато ставката за победа на Марибор е 4.00. Залози за реми се приемат при 3.35. Нашето предложение е да обърнете внимание на залога за Общо голове – 2 или 3 в подсекцията Голов интервал. Коефициентът за него е завишен на 2.35 от стартов 1.95. Това е част от промоционалната оферта Super Hot залог със завишен коефициент.