Голямата награда ще бъде изтеглена на 1 януари 2022 г.
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

GRANDE Бонус игра Голямата награда ще бъде изтеглена на 1 януари 2022 г.

Лек автомобил BMW X5 и парични премии за 100 000 лв. очакват печелившите

29 декември 2021 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
Голямата награда ще бъде изтеглена на 1 януари 2022 г.

Голямата награда в GRANDE Бонус играта на WINBET – лек автомобил BMW Х5, ще намери своя собственик в тегленето на печелившите от играта на 1 януари 2022 г.

В това теглене ще бъдат разпределени и 60 парични премии на обща стойност 100 000 лв. – най-голямата сума на седмичните награди в тази игра досега. Най-голямата парична премия ще достигне 30 000 лв.

В GRANDE Бонус играта на WINBET участват всички клиенти на сайта winbet.bg без никакво допълнително усилие или разход, като просто се забавляват с предпочитаните от тях игри и развлечения на сайта.

В тегленето на печелившите на 1 януари ще участват всички клиенти на winbet.bg, спечелили талони за участие между 20:00 ч. на 28 ноември и 20:00 ч. в деня на тегленето, включително тези, които вече са спечелили награда в другите седмични тегления през декември.

В зависимост от своята игрална активност, клиентите могат да спечелят талони за участие в тегленето на наградите – парични премии, смартфони и таблети, както и ежемесечната Голяма награда. Колкото повече талони имат участниците, толкова по-голям е шансът им да спечелят някоя от страхотните награди в GRANDE Бонус играта на WINBET.

Oт старта на играта през октомври досега, над 700 клиенти на сайта winbet.bg спечелиха парични премии, предметни награди – смартфони iPhone 13 Pro и таблети iPad 9, екзотично, петзвездно приключение в Дубай и лек автомобил BMW X2.

Играта обаче няма да приключи с тегленето на печалбите на 1 януари. През първия месец от 2022 г., всички нови и настоящи потребители на сайта winbet.bg отново ще могат да се включат в GRANDE Bonus играта, като и този път ще се състезават за още внушителни премии.

Пълните условия и правила на GRANDE Бонус игра на WINBET са публикувани тук ->

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.